Árvíz és a kommenisták

2013. június 11. 18:44

Mit keres mindez egy rekvirált frekvenciájú árvízi adón?

2013. június 11. 18:44
Dési János
Dési János
Népszava

„»A rádió nonstop nyomon követi az eseményeket, élő műsorvezetéssel, helyszíni tudósításokkal - mondta az árvízvédelmi rádió vezetője« – olvashatjuk a közleményben, amely arról tudósít, hogy a közszolgálati média helyén megtelepedett konglomerátum, amelyik irdatlan pénzből gazdálkodik, megszerezte valahogyan az egykori Neo FM rádió frekvenciáit és azon árvízi rádiót szervez. (...)

Belehallgattam napközben, közepesen unalmas program. De hát nincs minden pillanatban valami szenzáció. Orbán Viktor két jelentős árvízvédelmi iránymutatása között is ki kell valamivel tölteni az időt. Ahogy egy kollégám egyszer megjegyezte, amikor azt olvasta, hogy a Kossuth közvetíti majd a tűzijátékot: nem kimondottan rádiós műfaj. Az árvíz sem.

Este még hazafelé belefülelek, melyek a legújabb árvízi hírek. Nos, arról hallhatok, hogy a mocskos gyilkos kommunisták mi mindent csináltak a szerencsétlen katolikus papokkal vagy hatvan évvel ezelőtt. És így a komcsik, meg úgy.

A történeti vitához most nem tudok hozzászólni. De az biztos, vagy öt percig ültem még a ház előtt a kocsiban, hátha végre kiderül, hogy jön mindez az árvízhez. Mit keres mindez egy rekvirált frekvenciájú árvízi adón?” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2013. december 20. 22:41
Hogy jön Vietnam ahhoz, hogy Désinek nem tetszik, egy, egyébként tényleg elég blőd rádió?
2013. december 20. 22:40
Mellesleg, a "vietnámiak" akikért krokodilkönnyeket hullatsz éppen, speciel pont "komcsik" voltak, de ne tűnjön fel... :DDD Balfasz.
atila68
2013. július 02. 10:04
"Belehallgattam napközben, közepesen unalmas program." Mit szerettél volna János? Gátszakadás vízindulás? Nem írom le mit gondolok rólad. Te hány zsákot töltöttél meg homokkal?
atila68
2013. július 02. 10:04
Balfaszok! Soha ekkora publicitást nem kapott miniszterelnök az ellenzéki médiától, soha ekkora érdeklődés nem övezte miniszterelnököt az ellenzéki médiában, és soha még ilyen szerencsétlen módon nem lelt fogást miniszterelnökön ellenzéki média. Bajnai meg különösen amiért inkább elment rongyrázó négycsillagos lazacos-kaviáros csapatépítésre homokzsák rakodás helyett. (D-209 reloaded) Mesterházy meg különösen amiért jól behatárolhatóan csupán két napig fogta vissza főállású gyűlölködőit. (szépen kirajzolódott kiknek is diktál, kik is maradtak két napig csendben)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!