Csak kapkodom a fejem

2013. február 21. 18:05

Két éve minden követ megmozgattunk, hogy riportot készíthessünk Oscar Pistoriusról a Tv2 Naplójába.

2013. február 21. 18:05
Vujity Tvrtko
Facebook

„Két éve minden követ megmozgattunk, hogy riportot készíthessünk Oscar Pistoriusról a Tv2 Naplójába. Rengeteg munka volt benne, sikerült. Nagyon büszke voltam arra, hogy interjút adott nekünk, és arra is, hogy ezt az igazi sportlegendát bemutathattuk a nézőinknek.
Most meg annál szomorúbb vagyok. Csak kapkodom a fejem. Meghalt egy ártatlan lány. Akárhogy is volt, szomorú ez, nagyon szomorú. A többi már a bíróságra tartozik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. február 23. 20:05
Nem akárhogyan volt! Pistorius meg szabad műlábon védekezik. Ma ez így van! A celebek mindent megengedhetnek maguknak.
blumen
2013. február 22. 21:41
Neked az egész eddigi riporteri tevékenységedért kéne szomorúnak lenned!A legnagyobb magyarországi népbutitók közé tartozol.Meg kéne emelned egyszer végre a sapkád azok előtt akik eddig megnéztek.DE igazán!
egysegelem
2013. február 22. 18:24
Nem a mulabatol esnek hasra, hanem hogy kiharcolta vele a londoni olimpiai reszvetelt az egeszsegesek kozott.
waddysno
2013. február 22. 18:24
trvtko úgy véli, a halott lányok az ő szakterületei, Bándy Kata halálánál is taszítottak az émelyítően gusztustalan alig álcázott lájkvadász beírásai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!