A ponyva három árnyalata

2013. január 13. 18:01

Pattintsd egybe, mint két kicsi legót, s öntsd le rengeteg szexszel.

2013. január 13. 18:01
Lotte
Onleány Társasblog

„Megvettem, s jelentem, az első kötetet, A szürke ötven árnyalatát (melyet a sötét- és a szabadság árnyalatai követnek) abszolváltam. (A többiről nem fogok beszámolni, mert nem adok rá pénzt.) Erről is csak azért írok, mert a könyv állatorvosi ló, ugyanis a haszonszerzés céljával, előre megfontoltan elkövetett betűszennyezés tényállását valósítja meg. (Borítékolom, hogy ennek megfelelően hamarosan hollywoodi produkcióként köszönt majd ránk a mozivásznakról.)

A recept egyszerű. Végy egy kedves, szerethető lányt (Ana), aki afféle Bridget Jonesként szakadatlan belső monológokar folytat, és »beavat« a fiatal, ártatlan női lélek rejtelmeibe. Aztán tegyél hozzá egy lélegzetelállítóan szép és mérhetetlenül gazdag (kiterjedt cégbirodalommal, repülőgépparkkal és autóflottával rendelkező) férfit (Mr. Grey), aki szépséges szürke (érted, grey!) szemének árnyalataival és a belőle áradó parancsoló szexualitással kérlelhetetlenül megigézi környezetét, ám lelkileg - finoman szólva is - terhelt: kőkemény szadista és uralkodni akar mindenkin, minden tekintetben. A következő lépés, hogy e két szélsőértéket pattintsd egybe, mint két kicsi legót, s öntsd le rengeteg szexszel, Romana-stílusban, s hogy a siker véletlenül se maradjon el, a tetejére hints egy kis romantikát és némi pszichológiát. Már együtt is a háromkötetes vergődés minden összetevője.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2013. január 14. 00:25
Újabb istenverte "világsiker", amit nem olvasok el. Ahogy a Pusztulat-sorozatot sem (eszem megállt, amikor normálisnak hitt emberek nemcsak olvasták azt a szart, hanem rohantak a moziba a nyamvadt vámpírt meg az ostoba nőjét bámulni) De én is beleolvastam a könyvesboltban, azt nagyon sürgősen le is tettem. (már ezt a szürke vacakot) O története, de Sade meg Apollinaire 11ezer vesszője -és nekem ennyi elég is! :)
*ufó*
2013. január 13. 19:13
--s két-három nap alatt vécén ülve vagy torna közben, lábemelések mellett is könnyedén elolvasható. -- hát, nem tudom, 2-3 napig a budin ülni az kemény, nem ? :) elnézve a szerző (E. L. James )fotóját, mi mást lehet mondani, kúrja őt a nagyfarkú dani nem máshun, mint fosóján
kjkj945
2013. január 13. 18:48
lányra társas!!!!
antioligarcha
2013. január 13. 18:38
Akkor ugye szar volt a könyv ? Még jó hogy időben szóltatok.... Még a végén megvettem volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!