Höhaha

2013. január 30. 07:19

Csak én vagyok olyan homályos agyú eltévedt fazon, aki úgy ítélte meg a HaHát eddigi megnyilvánulásai alapján, hogy ez egy rendkívül agresszív alakulat?

2013. január 30. 07:19

„Összegubancolódtak itt a szálak rendesen. Csak én vagyok olyan homályos agyú eltévedt fazon, aki úgy ítélte meg a HaHát eddigi megnyilvánulásai alapján, hogy ez egy rendkívül agresszív alakulat, s most éppen rástartoltak a HÖOK pozíciójára, hiszen még a minap is sandán megjegyezték, hogy ők nem akarnak és nem is fognak »bürokratikus, hivatalos érdek-képviseleti szervezetté válni« (értsd: mint a HÖOK). Ebben igazuk van: ahogyan a trójai falóból sem lesz Overdose, úgy a HaHából sem válik tisztességes diák-érdekképviselet a közeljövőben. S ahhoz képest, menynyire megvetik a hivatalosságot, elég érdekes a ragaszkodásuk ahhoz, hogy most meg a szakminiszterrel tárgyaljanak. A HaHá-sok tudják, mit akarnak: Hoffmann Rózsával NO, Balog viszont följebb van pozícióban, ő YES!

Nincs is szebb a fiatalságnál. Úgy értem, azoknál, akik még nem adták el magukat szőröstül-bőröstül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gobbi Hilda Páncéloshadosztály
2013. január 30. 10:53
Fölösleges találgatni, kik állnak a HaHa mögött. A végső mérlegnél nem a pénz és nem is a politika fontos, hanem az pőre tény, hogy egy Oktatói Hálozat nevű gyáva, beszari, liberális bagázs tüzeli a diákok egy csoportját, akik eredetileg csak a kiváltságaikat és a kedvezményeiket akarták megőrizni. Mára ebből már semmi sincs. Kétségbeesetten próbálják egymásnak magyarázni, hogy ők a "diktatúra" ellen "harcolnak", miközben mindjárt meg lesz a diplomájuk és szépen elhúzhatnak munkanélkülinek vagy külföldre harcolni a diktatúra ellen. Amit a ballibek kavalykörmükkel most nagyon szeretnének, azok nem az egyetemisták, hanem a gimisek és főként a gimis pedagógusok lázítása - akiktől ráadásul fényévekre került a pedagógusi életpálya modell igérete. Sajnos!
bohocugyi allamtitkar
2013. január 30. 10:36
igen csak te, te hig agyu!
peninsulavaldes
2013. január 30. 10:19
Az biztos hogy a HaHa gonosz ellenség, mert az.
capacete
2013. január 30. 09:54
" Csak én vagyok olyan homályos agyú eltévedt fazon" Lássuk csak: 1. Homályos agyú: eddigi publicisztikai munkásság alapján stimmel 2. Eltévedt: Magyar Nemzet újságíró, tehát stimmel 3. Fazon: ezt nőkre nem szokták mondani, tehát ez nem áll. Összességében egész jó önismerettel rendelkezik a szerző...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!