Szeretetet szeretne Mesterházy Attila

2012. december 24. 09:10

Az emberség, egymás elfogadása és a szeretet, ami karácsony idején jobban megnyilvánul, érvényesüljön a mindennapokban is – írta karácsonyi üdvözletében Mesterházy Attila, az MSZP pártelnök-frakcióvezetője.

2012. december 24. 09:10

A szocialista politikus az MTI-hez eljuttatott hétfői ünnepi közleményében úgy fogalmazott: a karácsony a remény beteljesülésének ünnepe, istenhívők és vallástalanok egyaránt átérezhetik a hitet és átélhetik az élményt, hogy „a sötétséget bizonyosan felváltja a fény”.

A téli napfordulóra utalva Mesterházy Attila azt írta: az egyre hosszabbá váló nappalokkal növekedhet mindannyiunkban a bizakodás, hogy a jövőnk jobb lehet. Az MSZP elnöke mindenkinek békés karácsonyt kívánva úgy fogalmazott: „bízom abban, hogy a karácsony meghittségét tovább tudjuk vinni az ünnep után is, hogy a családokban és a közéletben egyaránt erősebb legyen az összetartozás, a lelkekben pedig a remény”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. december 26. 10:49
B+ Attis! Idehozod a legnagyobb gyűlölködőt, majd szeretetről papolsz. :) Vicces fiú vagy te!
kamasuka
2012. december 26. 09:04
Ezért okoskodtátok végig egész adventet, mi? Attis, tudom, hogy a foxi-maxiban nem tanították, de a karácsony nem csak szenteste és az utána következő két nap, majom.
farkatlan kutya
2012. december 25. 15:17
Majd a csillagban kap elég szeretetet
OrangeOrder
2012. december 25. 10:53
Igen, a sötétséget lassan felváltja a fény, de majd figyeljétek meg, folyton ilyen január körül a leghangosabbak ezek a szocialisták. Ld. tavaly január, meg most is a forintgyengítés. Amíg a hívők az övéikkel ünnepelnek, addig ők fúrnak, aknamunkát végeznek. Ilyenek ezek a férgek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!