Úgy határoztam, nem folytatom a munkámat

2012. szeptember 21. 12:56

Köszönöm mindenkinek a segítséget aki a munkámban mellettem állt és sok sikert kívánok a folytatáshoz. Interjú.

2012. szeptember 21. 12:56
Kemény Dénes
VLV

Szeptember második felében járunk, döntöttél már a jövődről?

Igen, minden körülményt mérlegelve úgy határoztam, nem folytatom a munkámat a csapat mellett.

Gondolom, nehéz volt a döntés...

Nem volt könnyű, mert az elmúlt 16 évben rengeteg örömet kaptam a játékosaimtól, a munkatársaimtól, a szurkolóktól. Mindig igyekeztem munkával, figyelemmel, szeretettel viszonozni, remélem valamennyire sikerült.

Nem bántad meg, hogy Peking után elvállaltad az újabb ciklust?

Azt bántam meg, hogy Athén után elvállaltam... Na jó, Peking után, kockáztatva a londoni gyengébb szereplést is, gyáva lépésnek éreztem volna, ha nem folytatom, mert nagyon nem álltunk jól. Tudtam, hogy nehéz lesz, jeleztem is ezt mindenkinek és tényleg nehezebb volt mint előzőleg bármikor.

Mire vagy a legbüszkébb?

A csapat eredményei, a 12 évig tartó olimpiai veretlenség és játékosaim sportemberi kisugárzása új dimenzióba emelte a vízilabdázást Magyarországon, sok-sok gyerek választja nap mint nap ezt a gyönyörű sportágat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bush84
2012. szeptember 22. 10:07
Szerintem jól döntött, hogy Londont még elvállalta. Egyszer mindne sorozat megszakad, most el lehet kezdeni egy új csapat építését. Nagy kérdés persze, hogy kikre, mert az egész sportág komoly válságban van. Sajnos nem csak itthon, ez most jól látszik a nemzetközi tornák problémái kapcsán is. Sajnos attól félek, a vízilabda hamarosan kikerül az olimpiai programból, hogy átvegye a helyét valami a teke vagy a darts. Köszönjük Dénes!
cutcopy
2012. szeptember 21. 21:31
Három arany és egy ötödik hely.. Bravó Dénes, az vesse rád az első követ, aki három olimpiai arany után a következőn minimum negyedik lesz..
sargalabu
2012. szeptember 21. 19:47
Köszönjük Kemény Dénesnek az elmúlt évek sok sok kiváló eredményét!
peti
2012. szeptember 21. 18:35
vizilabda istenek vagyunk, na :) vmelyik szerb jatekos mondta talan meg a pekingi olimpia utan, hogy hiaba vertek meg minket vb-n (talan 2x?), az osszes ermet odaadna EGY olimpiai aranyert, a magyaroknal meg van vagy feltucat jatekos, akinek HAROM van... viszont, a velemenyem az, hogy az oreg rokak (edzot ideertve) a negyedik aranyert mentek, mert, ha jol tudom, a vilagon senkinek nincs olyan. peking utan uj csapat kellett volna. en utolagos bolcsesseggel mondom, mert nem ertek hozza, de a hozzaertok alighanem lathattak. de hat 3 arany, az 3 arany, nehez vele vitatkozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!