Sors Tamás több mint bajnok

2012. augusztus 31. 11:17

Sors Tamás tegnap este olyat produkált, amit hazánk történetében előtte még egyetlen paraúszó sem: két egymást követő olimpián szerzett aranyérmet.

2012. augusztus 31. 11:17
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Gratulálunk Sors Tamásnak! Sors Tamás tegnap este olyat produkált, amit hazánk történetében előtte még egyetlen paraúszó sem: két egymást követő olimpián szerzett aranyérmet. Hallgatva, látva ezt a fiút, alighanem úgy gondolja: tegnap este nem történt semmi különleges, csupán az, amire hosszú évek kitartó munkájával készült. Éppúgy, mint Szilágyi Áron, Gyurta Dániel, Kozák Danuta vagy épp Risztov Éva. Számunkra azonban – csakúgy, mint a néhány hete ragyogó honfitársai – Sors Tamás is több, mint bajnok. A mi bajnokunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anti-nemlop
2012. augusztus 31. 16:44
Kedves Attila szép hogy gratulálsz. Ez olyan "emberi", mint a baromarcú haverod ( Fletó ) hüppögése a vasúti baleset után. Annyira hiteles. Magyarán semennyire...... Úgy hogy: ltűnhetsz a balfenéken kiskomám. Sehol sem vagytok, se te, sem a cimboráid. Legyennek maszopos köcsögök, vagy demkratikus koalás fartúrók. Hess ! Le vagytok húzva a klotyón, kár visszabugyognotok, mert jön a wc pumpa.....
Peter8811
2012. augusztus 31. 16:37
Attis Cusit kellett volna indítanotok, elhozta volna mind a hetvenkét aranyérmet. Ő kifelyezetten ilyen nyerő típus.
Feyszáll
2012. augusztus 31. 15:51
Paracsikmum houmvava gen ou vej je nouma náj csunáj oszil szil vojam parabikicsunáj Óóó de bikicsunáj csunáj bikicsunáj vicsáj bikicsunáj – tú rilisz tú szín szamdú bikicsunáj – ó rájsz szialájszí májoszáj venszorízi vinyó bénking csunáj ó rö paracsunáj!
1120
2012. augusztus 31. 14:00
Jó, ha "fussa" egy pártban egy "píárosra" is...igaz, a szarból ő sem tud aranyat csinálni, de legalább megpróbálja, na... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!