Magánbűnök, közerkölcsök

2012. május 24. 09:50

Nem túl okos dolog ekkora tömegnek nekimenni néhány elborult holdkóros kedvéért. Kivéve, ha készül már az újabb törvénymódosítás, miszerint a nő ne szavazgasson, hanem szüljön.

2012. május 24. 09:50
Tóta W. Árpád
HVG

„Az abortusz bűn, ezért nem szabad megkönnyíteni, hadd szenvedjen az a büdös ribanc. Éspedig azért bűn, mert ez Isten szava. A teória zagyvasága szembetűnő, hiszen ha volna Jóisten, akkor nyilván gondoskodna a férfi résztvevő megbüntetéséről is legalább egy alapos tükrözéssel.

Ezeket az idiótákat a vallásos téveszméik motiválják, ezt próbálják leplezni suta érveikkel. Ennek fényes bizonyítéka, hogy az abortusz leghatékonyabb ellenszeréről, a fogamzásgátlásról konokul hallgatnak. Ha igazán aggódnának a nem kívánt terhességek miatt, akkor azt követelnék, hogy minden tabletta mellé adjanak egy doboz óvszert, és kerítsenek pénzt szexuális felvilágosításra. Vagy akár adakoznának érte. De ők ilyet nem mondanak, ugyanis nem az a céljuk, hogy ne legyen abortusz, hanem hogy rákényszerítsék az istenüket mindenkire. És az az isten a fogamzásgátlásról sincs jó véleménnyel, arra meg talán nem is emlékszik, minek teremtett férfit és nőt. Attól meg végképp nem lesz népszerűbb, ha így küzdenek a nevében.

Ilyen hinni egyébként mindenkinek szíve joga, az is magánügy, ha az istene kedvéért betartja ezt a szabályt. Na de mi közük ehhez a képzelgéshez azoknak, akik nem hisznek benne? Rájuk miért kell kiterjeszteni ilyen szó szerint légből kapott filozófiák előírásait?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. május 25. 00:01
"Ezeket az idiótákat a vallásos téveszméik motiválják," Milyen érdekes.......én ugyan ezt gondolom a Kaparot nevű zsidó szektás primitív állatkínzásról!! Ezek a férgek lennének a kiválasztott nép? HHHHaggyukmáááááá! http://www.youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA Mert ki gondolná azt, hogy a fejünk felett forgatott ártatlan állatok kioltott élete és elfolyatott vére lemossa büdös zsidó bűneinket? Csak egy ilyen tébolyult elmebajos droid korcs nép retardált gyermeke.......mint ez a fartúró tóta.
futura
2012. május 24. 23:43
(Egy színvonalas blognak hogy lehet ennyi elfuserált hozzászólója, akik érvek helyett a szerzőt próbálják a sárba taposni?) Mint gyermekes férfiember, már korán az élet szentsége mellett tettem le a voksomat. Nem tudom elfogadni az abortuszt, így a halálbüntetést sem. Ettől függetlenül nem értem a tabletta körüli herce-hurcát. Kormányzat bejelenti majd visszavonja, pár kormánypárti, sőt kormánytag műtiltakozása miatt.(Az már csak számomra visszataszító, hogy Semjén úr passzióból állatokat öldös halomba, de ez már talán demagógia részemről). Ha pedig már legális az abortusz, miért kell ezt műtéti úton végezni, amikor a tablettás módszer már régen rendelkezésre áll , már most is késő a bevezetése.Tényleg, ezek az urak nem gondolják végig, ha már ez a szörnyű döntés megszületett a családban, ennek végrehajtása mennyivel könnyebb testi és főleg lelki teherrel járna a pirula alkalmazásával. Mint sok minden, a józan ész itt is mellőzendő, ha politikai játszmákról van szó.
brabant89
2012. május 24. 20:33
"ha volna Jóisten, akkor nyilván gondoskodna a férfi résztvevő megbüntetéséről is legalább egy alapos tükrözéssel." Ez tetszett.
Jakab Ferenc
2012. május 24. 19:10
Rossz neked, Árpi! A leheleted jön át, a neccen is. És az büdi, b+, nagyon. Fölszabadított agyacskák örülnek neked. Mitöl is szabadok ezek a gyerekek? Vacak ez így, nagyon. Árpi, vzzze, ezzel a névvel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!