Kell a megfelelő flow

2012. április 13. 10:15

Műsorvezető leszek két bájos leányzó társaságában, ami már így önmagában jól hangzik, de ez természetesen többrétű feladatkör.

2012. április 13. 10:15
Meruk Marcell
Vivatv

„Mi az a tulajdonságod, ami miatt te jó leszel az Interaktívban?

Talán az állandó lendület miatt. Sokan mondjak, hogy be nem áll a szám. Jó, persze nem viszem túlzásba, de nem hiszem, hogy bárki egy percig is unatkozni szokott mellettem. Ahogy az underground-berkeken belül is mondják, kell hogy legyen egy megfelelő »flow«, azaz folyni, áramlani kell, jóízűeket dumálni!

Mi lesz pontosan a feladatod az Interaktívban?

Műsorvezető leszek két bájos leányzó társaságában, ami már így önmagában jól hangzik, de ez természetesen többrétű feladatkör. Jó kedvet kell varázsolni, nagyszerű hangulatot teremteni, és tartani a beszélgetések menetét a vendégekkel úgy, hogy közben mindenki jól érezze magát és egyben a nézők érdeklődését is felkeltsük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. április 17. 12:44
Be nem áll a szád, ennek következtében olyan idegesítő vagy mint a többi kereskedelmi csatorna hadarógépe.Ma az a mániája ezeknek a műsort vezető ifjaknak és hölgyeknek, hogy a csend az valami rettenetes rém,amit örökös hülyeségek darálásával kell betömni.És ez lesz a példa.
vahur
2012. április 17. 12:44
Ijesztő, amikor nem a suliban van??? Mért ez 30+osan még egyetemre jár, vagy még a gimit se fejezte be? Pacekra az utóbbira gyanakszom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!