Ma kinéztünk a Boatshowra

2012. március 04. 14:00

Megmondom őszintén, kizárólag csak azért, mert a Maritime küldött ingyenmeghívót, mert egyébként pénzt nem adtam volna a belépőért. Hát mit mondjak....?

2012. március 04. 14:00
A Tengerész

„Ma kinéztünk a Boatshowra. Megmondom őszintén kizárólag csak azért, mert a Maritime küldött ingyenmeghívót, mert egyébként pénzt nem adtam volna a belépőért. Hát mit mondjak....? Azért volt jó kimenni, mert összefutottam pár régi jóbaráttal, a standokon, meg másutt, le is fényképezkedtünk Rick Csabával az Intenational hajófestékek atyjával, meg a »Vitorlázás« magazin főszerkesztőségével Dénes Pistával és Verő Julival. Gyakran gondolom azt, miután teljesen elfordultam a Balatontól és visszavonultam saját »elefántcsonthajómba«, hogy bizonyára nem emlékszik rám már senki, nem nagyon fognak felismerni. De ilyenkor szívmelengető érzés, hogy mégsem így van, például amikor odaóvakodtam az International pulthoz hogy üdvözöljem Csabát, nem tudtam, hogy egyáltalán emlékszik e rám, (bár szuperkedvezménnyel adta akkor az algagátlót) miután vagy két éve találkoztunk utoljára, de széles mosollyal üdvözölt és friss részleteket idézett ebből a blogból. Mit tagadjam jól eső érzés az ilyesmi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!