Kísérleti megoldások

2011. szeptember 02. 13:20

Mostanság a Nyugat is tele „nem ortodox” megoldásokkal. Magyarország csak követi a példát.

2011. szeptember 02. 13:20
Frei Tamás
Metropol

„Mostanság a Nyugat is tele »nem ortodox« megoldásokkal. Magyarország csak követi a példát, most már mi is bátran kísérletezünk.

Bizonyságul íme néhány érdekes példa az elmúlt napok nyugati híreiből. Rick Perry, Texas állam kor­mányzója, republikánus elnökjelölt egymillió új munkahelyet teremtett pár év alatt, eltörölve a jövede­lemadót Texasban.

Párhuzamosan viszont drasztikusan csökkentette a kiadásokat is, az oktatásra és az egészségügyre fordított összegeket. Hiszen a fogyasztást továbbra is terhelő áfabevételek azért mindenre mégsem elegendők. Az abortusz ellen nem tiltással küzd, hanem törvényileg arra kötelezte a terhesség­megszakítást választókat, hogy az abortuszműtét előtt 24 órán keresztül hangszórón hallgassák az embrió hangjait az anyaméhből, és kötelező megnézniük az ultrahangfelvételeket is. Elég új módszer, ugye?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2011. szeptember 03. 06:39
Jó módszer én is meghallgattatnám a sok feministával (és még mutatnék nekik felvételről pár magzatmaradványt is, hogy mennyire "nem hasonlít" egy újszülöttre).
dönci4
2011. szeptember 02. 19:16
Igazodunk, Tomikám?
Jancsipapa
2011. szeptember 02. 18:47
Ferikém!Szükség lenne egy szelektív hulladék gyűjtési-tárolási, közlekedés szervezési,stb... tanulmányra.Van rá nyolcvan millió.Rád gondoltunk,mint igazi polihisztorra.
Kedves Robi
2011. szeptember 02. 16:36
Jájjj, remek bulgár elvtárs szakmai szárnyalása! Remélem legközelebb az LMP-Haaretz bazaarban vagy a Fedélnélkülben olvashatjuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!