Magyarországnak erőszakos kontárkormánya van

2010. június 23. 11:26

Szeretném hinni, hogy az értelmiség nem árulja el az országot. Mert ha ők is, akkor mi marad? A sunyiság. A gerinctelenség. A mocsár.

2010. június 23. 11:26

„Nem világos, hogy milyen ház körüli munka után nem kell adót fizetni, az meg végképp nem, hogy hogyan lesz a kertészeknek, a házvezetőnőknek egészség- és nyugdíjbiztosítása. Nem tudjuk, hogy miként lesz meg a kétszázmilliárd forint bankadó, de arról sincs hír, hogy kinek jut kevesebb a már bejelentett negyvenmilliárdos költségvetési megszorításból. Egyelőre csak annyi világos, hogy az elvonás legnagyobb vesztese az egészségügyi, az oktatási és a szociális szféra lesz.

A Magyar Nemzeti Bank szerint Orbán 29 pontja csökkenti a növekedést. De nem azt mondták eddig, hogy elég a megszorításból, most jöjjön a növekedés? Orbán azonnali nagyarányú adócsökkentésről beszélt a kampányban. Most azonnali és nagyarányú megszorítás és adóemelés van. Ezt akarták a választók? Hol vannak az elemzők? Hol vannak az újságírók? Miért nem szembesítenek, miért nem elemeznek? Mitől félnek?

Mondják, mit jelent a szakmai tisztesség? A nemzeti elkötelezettség? Mire számítanak a némák? A Fidesz kegyelemkenyerére? Azt hiszik, hogy ők is kapnak egy jó állást, mint Székesfehérvár polgármestere? Harminc ezüstért bármire képesek lennénk? Ilyen Magyarországot akarunk? Tényleg? Magyarországnak erőszakos és kontárkormánya van. Szeretném hinni, hogy az értelmiség nem árulja el az országot. Mert ha ők is, akkor mi marad, vagy ki marad? A sunyiság. A gerinctelenség. A mocsár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2010. június 24. 09:13
úgy tudtam hogy ezzel a címmel csak Ferenc testvér lehet az iromány szerzője, baszom tényleg hol marad a fidesz száznapos programja??
marós
2010. június 24. 07:26
Magyarországnak olyan kormány van, amelyet a választók mínősített többsége emelt a hatalaomba. A szoc-lib uralomnak vége, nem annak a törpe kisebbségnek, amelyik lerombolt ebben az országban minden értéket, az akarata érvényesül, tetszettek volna nyoc éven keresztül úgy dolgozni, amit a választók szavazatukkal is elfogadhatónak tartanak.
kalandféreg
2010. június 23. 17:58
Nincs is értelme erre az irományra érdemben reagálni. Az egész vegytiszta provokávió. De jó lenne egyszer eljutni odáig, hogy ne gyurcsány meg gréczy hergeléseire érkezzen a legtöbb komment. Szépen megírják, a mandiner kiteszi a helyére a vélemény rovatba és ott árválkodik egy szál komment nélkül. Az fájnak csak ennek a két egysejtűnek igazán!
denever
2010. június 23. 17:34
ezt is megértük. Unser Feri etikai és morális magas lóról oktatja ki a mucsai fideszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!