Gyurcsány mesterhármasa: sunyiság, gerinctelenség és mocsár

2010. június 24. 15:35

A volt miniszterelnök nemcsak a demokráciáért küzd, hanem ismét a nemzetközi kommunista-ellenes harc élére állt.

2010. június 24. 15:35

„Érdemes a média figyelmére a minisztériumok működését akadályozó, kádertemetők felszámolását célzó kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény, de akkor mutassuk be azt is, hogy miért nem engedik működni az újonnan felálló állami apparátust a bunkerbe bebetonozott szoclib káderek. Az EKI vezetője ügyében meg érdemes rákérdezni az oknyomozás eszközeivel arra is, hogy vajon milyen szerepet játszott az állami intézmény az Omninvest milliárdos botrányában a H1N1 vírus oltóanyagának ügyében.

Gyurcsány próbál a 29 pontba is beleakaszkodni, pálinkafűzéstől egykulcsos adóig, gyors ütemben elintézve a gazdaságélénkítés törekvését - egyenest Simor Andrásra támaszkodva -, a szegények megsarcolását vizionálva, és hirtelen aggódni kezdett a házvezetőnők egészség- és nyugdíjbiztosítása miatt is. Mindeközben a volt kormányfő-pártvezér nem válogatja szavait. Keresetlen egyszerűséggel fejezi ki magát: gyávasággal vádolja ellenfeleit, hazugnak nevezi őket, tevékenységüket illegitimnek, törés-zúzásnak. Hiányolja a »szakmai tisztességet«, - kapaszkodjunk meg - a »nemzeti elkötelezettséget« is.

Ja, és a slusszpoén? Miközben idehaza ő serkenti hathatósabb Fidesz-ellenes propagandára a baloldali újságírókat, megszólal az Európai Újságírók Szövetsége is, és kijelenti, hogy szerinte a Fidesz médiaalkotmánya a kommunista parancsuralmi rendszert intézi. Gyurcsány tehát nemcsak a demokráciáért küzd natúrban, hanem ismét a nemzetközi kommunista-ellenes harc élére állt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bbojfriend
2010. június 24. 21:34
Ez a flexibilis pöcs még szabadlábon billeg?...
Róbert__
2010. június 24. 18:52
6%-on az mszp. így tovább, feri!
soelmo
2010. június 24. 17:49
Én csak a híveiket csodálom, hogy ők hogy tudnak eligazodni e kommunista hős antikommunista szineváltozásain....hogy tudják követni, ha akarják is? Naponta átmennek kommunistából kapitalistába, majd vissza? Igazából csodálom azokat az iskolázatlan, rasszista, szélsőbaloldali-szélsőjobboldali liberális mözépkádereket akik úgy képesek követni a gyurcsanyizmust, mint egy nyomkövető...pedig egyáltalán nem könnyű!
Google
2010. június 24. 16:58
Az EKI vezetőjét, Kárpáti Zsuzsannát (MSZP) a bezárt Országos Gyógyintézeti Központ, az OPNI, a sváb-hegyi gyermekkórház és az Országos Baleseti és Sürgőssségi Intézet dolgairól is érdemes lesz megkérdezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!