Rendhagyó értékelést adott a csapatáról Jürgen Klopp a Fulham-verés után

2024. április 21. 22:26

A német menedzser kijelentette, csak magukra koncentrálnak és mindent meg fognak tenni a bajnoki címért.

2024. április 21. 22:26
KLOPP, Jürgen

Fotó: Andy Rain/AFP

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool 3–1-re győzött a Fulham vendégeként, ezzel pedig életben tartotta esélyeit a bajnoki aranyéremre. Szoboszlai a 87. percben szállt be a meccsbe, de addigra már eldőltek a lényegi kérdések. A mérkőzés után Jürgen Klopp valamelyest fellélegezhetett, úgy tűnik, sikerült kikecmeregnie a csapatának az elmúlt hetek kisebb hullámvölgyéből. A német menedzser úgy fogalmazott a lefújás után, a Premier League a világ legerősebb bajnoksága, így mindent meg fognak tenni a bajnoki címéért.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

„Az utolsó két idegenbeli meccsünket megnyertük, erre lehet építeni. Az első félidő utolsó tíz percét leszámítva a mai teljesítmény nagyon jó volt. Ebben a csapatban hatalmas a minőség, néha alábbhagy a lendület, de a minőség állandó. Ez a világ legerősebb és legintenzívebb bajnoksága, és két szenzációs ellenféllel harcolhatunk a bajnoki aranyéremért.

Ha nem lenne meg a karakterünk, nem lennénk itt. Önmagunkra kell koncentrálnunk.

Megpróbálok olyan dolgokat mondani a fiúknak, amelyek segíthetnek, ha elkezdünk a Cityre gondolni, az biztosan nem segít. Nagy a nyomás, mert szoros az élmezőny a tabellán, de a City sem azzal foglalkozik, csak húzza be a meccseit” – fogalmazott Jürgen Klopp a találkozó után.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­g­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Zolotarjov
2024. április 22. 07:33
Na ugye..
Zolotarjov
2024. április 22. 07:31
Na ugye..
Pernahajder
2024. április 22. 07:14
Új "pukkácsöcsibül" időhúzó csere, ez gyorsan ment... Gratulálunk Sozboz...izé...Szoposz...eee... akárkicsoda Nyomigyíknak, további kellemes térdelést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!