Nyertek a németek és a svájciak, kikaptak a skótok – így készülnek a magyar válogatott ellenfelei

2024. március 26. 23:17

Véget értek a felkészülési mérkőzések, íme, ilyen eredményeket értek el Eb-csoportellenfeleink.

2024. március 26. 23:17
Germany's forward #09 Niclas Fuellkrug (R) celebrates scoring the 2-1 goal with his team-mates during the friendly football match between Germany and Netherlands in Frankfurt, western Germany, on March 26, 2024. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP 

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert a koszovói nemzeti csapat ellen Eb-felkészülési mérkőzésen, de Szoboszlai Dominikék mellett többek közt Eb-csoportellenfeleink is pályára léptek kedden, nézzük, milyen eredménnyel! Eb-csoportunk valószínűleg legerősebb tagja, a házigazda Németország Hollandiával játszott, és nyert otthon 2-1-re, úgy, hogy a hollandok szereztek vezetést, és Nicklas Füllkrug csak a mérkőzés végén tudta megszerezni a győztes találatot. Ez a meccs magyar szempontból azért is érdekes volt, mert a holland nemzeti együttessel is fogunk játszani idén a Nemzetek Ligájában két mérkőzést.  

Ezt is ajánljuk a témában

Svájc Írország ellen lépett pályára (az ír nemzeti együttes lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a következő barátságos meccsen, június 4-én), és nyert idegenben Xendan Shaquiri góljával 1-0 arányban. Skócia labdarúgó-válogatottja pedig ugyanilyen arányban vereséget szenvedett az északír válogatottól, ráadásul otthon. A gólt a Liverpool ifjú tehetsége, Conor Bradley szerezte.  

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. március 27. 05:38
A németek s a svájciak ellen pontot is nehéz lesz szerezni. A skótok verhetők.
Zolotarjov
2024. március 27. 00:12
Jól van gyerekek, már csak azt a fránya nemzeti lobogót kell lecserélni szivárványosra. A hagyományos fehér-fekete meztől már sikerült megszabadulni, ahogy látom.. ,,A múltat végképp eltörölni..,,
Félelmetes Bob
2024. március 26. 23:24
Klassz a német mez! Olyan trendiesen buzis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!