Ilyen nincs! – nevetni fog, ha meglátja, hogy próbáltak időt húzni a brazil bajnokságban (videó)

2024. március 04. 19:44

Elképesztő jelenetek zajlottak a pályán és a pálya mellett a Fluminense - Botafogo meccsen.

2024. március 04. 19:44
Vicces jelenetek a Fluminense-Botafogo mérkőzésen

Kabaréba hajló jelentek zajlottak a brazil regionális bajnokságban a vasárnap rendezett Fluminense-Botafogo mérkőzésen – vette észre a Magyar Nemzet. Történt ugyanis, hogy a 90. percben a Botafogo 3-2-re veztett, de biztos volt, hogy jópár perc hosszabbítás lesz a meccs végén. Öt perc elteltével a vendégek labdarúgója Yarlen a földön fekve a fejét fogta, de mivel a pályán kívül feküdt, a játékvezető nem szüneteltette a játékot. 

Ezt vette észre egy csapattársa, aki gondolt egyet, és a lábánál fogva behúzta a pályára a sérült(nek látszó) játékost, 

hogy a játék megállításával is nyerjen egy kis időt a csapat. Igen ám, de mindezt az ellenfél kapusa is észrevette, és odarohant, majd szintén a lábánál fogva kihúzta a pályáról a játékost, aki persze erre gyorsan elfeledve a „sérülést” méltatlankodni kezdett. 

De ezzel még mindig nem ért véget a komédia, ugyanis a vendégek is odaszaladtak, és visszataszigálták a pályára csapattársukat, aki erre ismét „összeesett”. 

 Mindezen természetesen jól összekaptak a két csapat játékosai, és a bírónak időbe tellett lecsillapítani a kedélyeket. Íme a komikus jelenetsor videón: 

A mérkőzés végén a Botafogo a 103. percben szerzett még egy gólt – kérdés, hogy ezért megérte-e ez az egész. Mi mindenesetre jót nevettünk a jeleneten. 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­­ö­­s­­ ­l­á­n­­y­o­­k­ ­v­­á­­r­­n­a­­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
q-q-ri-q
2024. március 05. 07:05
Annyira nem tudok nevetni rajta. Ezek a szánalmas férfiutánzatok, ezekkel az attrakciókkal sokat hozzátettek ahhoz, hogy ettől az általam korábban imádott játéktól eltávolodtam. Nálam ezért első körben kapna egy 15 meccses eltiltást, ezalatt gondolkodhatna (már ha képes rá) azon, hogy mi a dolga a pályán. Ha meg újra megteszi, akkor 30 meccs. Nagyon gyorsan eltűnne ez a jelenség.
véna
2024. március 04. 22:30
Végül csak értelmet nyert az ellenség keze betette a lábát mondás is.
schulczgabor.main
2024. március 04. 22:12
Cirkuszi bohockodás millió dollárokért, ez az igazi röhej nem az amit elöadott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!