Bemutatták a magyar labdarúgó-válogatott Eb-mezeit (VIDEÓ)

2024. március 14. 11:40

A sportszergyártó ötletes kisfilmmel prezentálta a szereléseket.

2024. március 14. 11:40

Fotó: Instagram-videó/képkivágás

***

Az adidas bemutatta a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott hazai és idegenbeli mezeit. A német vállalat csütörtöki tájékoztatása szerint a hazai mezt a nemzeti lobogó színei és a válogatott címerének mintái ihlették, míg az idegenbeli ruházat megtervezése ugyanezt az elvet követte, de a színösszeállítás és a végső grafika „a magyar nemzeti lobogót mozgásban ábrázolja, amely az áramlás érzetét kelti a fehér alapszínen”. A Magyarország felirat mindkettőn a hátsó nyakrészen található.

Ezt is ajánljuk a témában

Az új mezeket Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a két hazai felkészülési mérkőzésen fogja viselni először a Puskás Arénában, előbb Törökország ellen jövő pénteken, majd négy nappal később Koszovó ellen.

A 12 mérkőzés óta veretlen magyarok a június 14-én kezdődő Eb-n elsőként Svájccal találkoznak Kölnben, majd Stuttgartban előbb a házigazda német, aztán a skót együttes lesz az ellenfelük a csoportkörben.

(MTI)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andris-923
2024. március 16. 19:33
Nekem öcsi bácsi klasszikus meze tetszik nyak tájékán fűzővel azaz igazi klasszik Aki abban kifutna a gyepre az nem lenne besz@rva senkitől Átérezné milyen is volt akkor Magyarország csapata
monuskaroly
2024. március 14. 13:02
Német gyártású mezben, szarrá verni a németeket!!!!!!!!!!!!
buxisz
2024. március 14. 12:54
Szép, de: Miért nem meggypiros?
röviden
2024. március 14. 12:15
A piros mezhez a gatyó is piros?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!