Eldőlt: Szoboszlai is ott lesz hétfőn az Operaházban!

2024. január 07. 20:35

A világklasszis labdarúgó három kategóriában is jelölt az Év Sportolója címért.

2024. január 07. 20:35
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai chases the ball during the English Premier League football match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park in south London on December 9, 2023.

A Nemzeti Sport számol be róla, hogy a Liverpool FC magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik is ott lesz a január 8-i M4 Sport – Év Sportolója Gálán a budapesti Operaházban. 

Mravik Gusztáv, a gála protokollfőnöke a lapnak elmondta: elengedték a klubjától, így biztosan érkezik a gálára a klasszis labdarúgó, a magyar válogatott csapatkapitánya, aki 

három kategóriában 

(az Év férfi sportolója; az Év sportpillanata; Az Év csapata a hagyományos csapatsportágakban) is jelölt.

Nyitókép: Adrian Dennis/AFP


 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. január 08. 06:12
Jó páros Győzikével.
Kozmosz
2024. január 07. 23:47
Ja, 8-as mezben január nyolcadikán.
manitowoc
2024. január 07. 23:05
1.) Mandiner: "A VILÁGKLASSZIS labdarúgó három kategóriában is jelölt az Év Sportolója címért." Mert ugye, AKI a "Best Center Attacking Midfielders" ranglistában https://www.fifaratings.com/position/center-attacking-midfielder a 31. (harmincegyedik), AZ "világklasszis" (mármint a Mandiner szerint). 2.) Megjegyzem, felháborító részrehajlást mutatna, ha Szoboszlai az "Év Férfi Sportolója" lenne, a VILÁGBAJNOK úszó, Kós Hubert előtt. Ugyanígy felháborító részrehajlást mutatna, ha a fociválogatott az "Év Csapata" lenne, a VILÁGBAJNOK férfi vízilabdaválogatott előtt.
Galsó Atya
2024. január 07. 22:05
Operálni is tud? Egy csoda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!