„A mi Szoboszlaink” – így ünneplik Liverpoolban az év magyar sportolóját

2024. január 09. 09:04

Sikerekben gazdag évet tudhat maga mögött Szoboszlai Dominik.

2024. január 09. 09:04

A Mandiner beszámolt róla, hogy Szoboszlai Dominikot választották az év férfi sportolójának a hétfői gálán. A hír hamar elért Liverpoolba is.

„A mi Szoboszlaink” – ezt írta a díjátadó után a The Anfield Talk X-oldal, amely több mint 350 ezer követőt tudhat magáénak.

A magyar futballista először beszélt sérüléséről a gálán. „Nem kell már sok idő és visszatérek” – jelentette ki Szoboszlai Dominik.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. január 09. 19:26
Nagyon büszke vagyok Dominikra! Libsik meg sírjanak!
Barna Zsolt
2024. január 09. 11:14
Az Év Sportolója című show arról szól valójában, hogy: mi hoz nagyobb népszerűséget (szavazatokat nyilván) az épp uralkodó politikai galerinek? És mivel a foci a legnagyobb tömegmegmozgató sportág, ezért logikusan döntött előre a döntnökök falkája arról, hogy kinek is kell nyernie. Ergo: - aki a cehhet fizeti, az mondja meg, hogy mit vagy kit kér a terített asztal főjére.
Takagi
2024. január 09. 10:55
Hajrá Domi! Király vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!