Marco Rossi és a magyar labdarúgó-válogatott koraszülött babákat támogat

2023. november 24. 11:17

Dr. Merkely Béla közösségi oldalán számolt be a jótékonysági akcióról.

2023. november 24. 11:17
null
Vámos Tamás

A Semmelweis Egyetem rektora hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy  közmédia „Jónak lenni jó!” kampánya keretében a magyar labdarúgó-válogatott is támogatja az intézmény egyik alapítványát. Ennek keretében Marco Rossi és felesége személyesen látogatott el a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti koraszülött intenzív osztályára és adott át egy címeres mezt.

MERKELY Béla; Marco ROSSI
Marco Rossi és a magyar labdarúgó-válogatott nemes ügyet támogat 
Fotó: dr. Merkely Béla/Facebook

Dr. Merkely Béla a következőket hozta nyilvánosságra:

Idén a Semmelweis Egyetem Alapítvány a kedvezményezettje a közmédia ”Jónak lenni jó!„ elnevezésű kampányának, amelynek célja a Semmelweis Támogató Központ létrehozása. Ennek keretében a kampány egyik jószolgálati nagykövete, Marco Rossi barátom, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya látogatott el feleségével a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti koraszülött intenzív osztályára. A programot támogatva a szakember a Magyar Labdarúgó Szövetség felajánlását hozta el, egy játékosok által dedikált mezt, amelyet a jótékonysági kampány során bocsátnak majd árverésre. Köszönjük a felajánlást!”   

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: dr. Merkely Béla/Facebook

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!