Ezért lengett több tízezer magyar zászló Rio de Janeiróban! (VIDEÓ)

2023. november 05. 14:43

Hatalmas nagy bulit csaptak a brazilok a magyar zászlóval, mutatjuk, miért!

2023. november 05. 14:43
null

Története során először a brazil Fluminense nyerte a labdarúgó Libertadores Kupát, a dél-amerikai kontinens legrangosabb klubsorozatát.

A Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban rendezett döntőben a Fluminense – amelyet a korábban 15 évig a Real Madridban játszó, s a királyi gárdával öt Bajnokok Ligája-trófeát elhódító Marcelo is erősített – az argentin Boca Juniorst verte hosszabbítás után 2-1-re.

No és ezért lengett tízezerszám a magyar zászló a dél-amerikai kontinensen, ugyanis a csapat színe a piros-fehér-zöld.

Története során először a brazil Fluminense nyerte a labdarúgó Libertadores Kupát, a dél-amerikai kontinens legrangosabb klubsorozatát. A Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban rendezett döntőben a Fluminense - amelyet a korábban 15 évig a Real Madridban játszó, s a királyi gárdával öt Bajnokok Ligája-trófeát elhódító Marcelo is erősített - az argentin Boca Juniorst verte hosszabbítás után 2-1-re.

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abiondi
2023. november 05. 17:41
Baj lesz ebből a pár képkockából meglátjátok! Kíváncsi vagyok, a Párbeszéd ügyes hírhamisítói mikor fogják felhasználni ezt az anyagot GeLgő egyik alig látogatott választási "naggyűléséhez, mint támogatói tömegbázis totálkép???
Palatin
2023. november 05. 17:31
A brazilok máig szinte szentként tisztelik Puskást. Vannak ezzel kapcsolatban nagyon megható személyes élményeim.
Tommaso
2023. november 05. 17:21
Mekkora hazug geci a cikk irója! Látszik hogy fidesznyik, a lakáéjmédia nyamvadt tagja. Valójában sok, a magyarhoz hasonló zászló lengett, de magyar -- egyetlen egy sem.
szedap-2
2023. november 05. 16:54
Gondolom Szoboszlai remek játékának köszönhetően:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!