Újabb magyar olimpiai bronz

2012. szeptember 05. 18:08

Az eredetileg ötödik helyezést elérő Hatos Gábor olimpiai bronzérmet kapott a birkózás 74 kilogrammos súlycsoportjában, mivel a harmadik helyezésért rendezett meccsen őt legyőző sportolót doppingvétség miatt kizárták.

2012. szeptember 05. 18:08

Hatos Gábor 74 kilós szabadfogású birkózó londoni ötödik helyezettből olimpai bronzérmes lehet, miután a harmadik helyért rendezett mérkőzésen őt legyőző üzbég Szoszlan Tyigijev doppingmintája pozitív lett.

A 28 éves sportoló az MTI érdeklődésére szerdán elmondta, már három hete tud az esetről, de ma délután hívta fel Hegedűs Csaba, a magyar szövetség elnöke, hogy a nemzetközi szövetség elnöke tájékoztatta őt Tyigijev pozitív doppingtesztjéről, így minden bizonnyal megvan neki a bronzérem. Gáspár Tamás, a magyar szövetség igazgatója úgy fogalmazott, valóban tudomásuk van arról, hogy Tyigijev londoni mintájában tiltott szert találtak, de hivatalos írásos értesítést erről még nem kaptak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2012. szeptember 05. 18:44
Remélem, ő hamarabb megkapja mint Pars Krisztián! Tányleg, ő megkapta már?
Nathaniel Bumppo
2012. szeptember 05. 18:34
Gratulálok Gábornak a bronzhoz és a becsületes versenyzéshez is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!