Segítsd a Critical Masst!

2012. április 01. 16:56

A Critical Mass szervezőgárdája április 4-én, szerdán, 18 órától tartja szervezői gyűlését a budapesti Merlin Színházban. A szervezők várják azokat, akik szívesen segítenének a tavaszi kerékpáros vonulás népszerűsítésében.

2012. április 01. 16:56

A Critical Masst minden alkalommal több száz önkéntes segíti. Mivel közeledik a tavaszi kerékpáros vonulás, ezért a szervezők ezúttal is várják a segíteni vágyó bringásokat. A szervezői gyűlést április 4-én, szerdán, 18 órától tartják a Merlin Színházban, ide várják az érdeklődőket.

A szervezői gyűlésen egyéb feladatok mellett, szétosztják majd egymást között azokat a helyeket, ahova az önkéntesek elviszik majd a Critical Mass-plakátokat. Aki pedig a kerékpárutak mentén osztogatna matricát, az itt is átveheti azokat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!