Krumplibajok sújtják a Meki utódját Oroszországban

2022. július 16. 15:30

A McDonald's utódja, a Vkuszno i tocska főnöke a sült krumpli hiányát vizionálja a közeljövőben. Nagy ország, nagy problémák.

2022. július 16. 15:30
null

Oleg Parojev vezérigazgató, aki a McDonald’s oroszországi kivonulása  óta a mekis üzletek helyén üzemelő Vkuszno i tocska üzletláncot dirigálja, komoly problémákkal szembesült. 

Az éttermek június 12-én nyíltak meg Oroszország-szerte, az új vezetőség pedig nem győzte hangsúlyozni, hogy a magas minőségi szabványok megmaradnak, sőt még javulnak is, a fogyasztók pedig nem fognak észrevenni sok különbséget. Ami azt illeti, a nyitás óta érkeznek hírek penészes zsemlékről, hamburgerben talált rovarokról és lejárt szószokról, de az igazi probléma még csak most kopogtatott be az ajtón.

Parojev a sült krumpli miatt akadt ki egy interjúban, ugyanis

az alapanyagot gyártók a szankciók miatt nem hajlandóak beszállítani az országba, az orosz krumplitermés pedig az idén messze elmaradt a várttól, így a cég állandósult nyersanyaghiánnyal szembesült. 

„Az összes nagyobb sült krumpli alapanyaggyártó megtagadta az Oroszországba szállítást”  – panaszkodott az orosz étteremlánc főnöke, aki szerint lehetséges, hogy a közeljövőben már nem fognak tudni sült krumplit árulni a Meki utódjában.
Tragikus. 

Fotó: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coollog
2022. július 21. 16:15
És nem lehet helyette valami helyi kaját adaptálni gyorsétteremre? Ha jó lesz, előny ott.
Armageddon
2022. július 20. 15:20
A fagyos földből kikapart krumplival bezzeg nem voltak gondok. Ha nincs krumpli, egyenek helyette búzát. Rekord termést hazudtak abból.
Armageddon
2022. július 20. 15:20
Orosz belügy szvsz, leszarjuk!
Karvaly
2022. július 18. 11:33
Ha annyira hiány lesz krumpliból, akkor jövőre jobban megéri azt vetni. Hely van hozzá elég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!