Megkérdeztük a Terror Házát, mit szólnak hozzá, hogy náluk járt Bobby, a Dallas sztárja!

2023. szeptember 30. 08:41

Nem Patrick Duffy az első híresség, aki megfordult a tárlatokon – Lucy Liu, Claire Danes, Tom Hanks, Jeremy Irons, Justin Theroux, Robert Pattinson és Ashton Kutcher is járt már a múzeumban.

2023. szeptember 30. 08:41
null
Ádám Rebeka Nóra
Ádám Rebeka Nóra

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a legendás Dallas egyik főszereplőjét, a Bobby Ewingot alakító Patrick Duffyt is felkérték egy új magyar vígjátékhoz, így jelenleg hazánkban tartózkodik. 

Ezt is ajánljuk a témában

Alapvetően amikor a telefon csörög, és felkérnek feladatokra, általában New Yorkba vagy Kanadába hívnak forgatni. Amikor a képviselőimhez megérkezett ez a telefon, hogy eljönnék-e Magyarországra, felkaptam a fejem. Érdekelt, de közöltem, hogy szeretném látni előbb a forgatókönyvet” – mondta korábban a Blikknek Patrick Duffy. A lap kérdésére azt is elmondta, sosem tapasztalta, mennyire szerették a nézők a Dallast Magyarországon,

csak most szembesült vele, mit jelentett a sorozat egy posztszocialista országban.

Ahogy arról is hírt adtunk, a híres színész – azon túl, hogy meglátogatta az őt szinkronizáló Csankó Zoltánt – a Terror Házába is ellátogatott felesége, Linda Purl színésznő társaságában. A diktatorikus rendszereket bemutató tárlat – elmondásuk szerint – rendkívül nagy hatással volt a színészházaspárra. Távozásukkor még a Terror Háza vendégkönyvébe is írtak néhány sort.

A very important, moving experience… the world should learn” – fogalmaztak, ami annyit tesz magyarul: 

ez egy nagyon fontos, megindító élmény... amiből a világnak tanulnia kellene”.

Ezt is ajánljuk a témában

Lapunk megkereste a Terror Háza Múzeumot, mert kíváncsiak voltunk, miként fogadták, hogy a Dallas híressége és párja tiszteletét tette náluk. 

A Terror Háza Múzeum nagy örömmel fogadta a világhírű színészházaspár, Patrick Duffy és Linda Purl látogatását. Az elmúlt években sokszor köszönthettünk hírességeket múzeumunkban: 

járt nálunk többek között Lucy Liu, Claire Danes, Tom Hanks, Jeremy Irons, Justin Theroux, Robert Pattinson és Ashton Kutcher is, 

akikre egyaránt mély benyomást tettek a látottak” – kaptuk a választ.

Hozzátették: „Az, hogy intézményünket időről időre ismert színészek, közéleti személyiségek keresik fel, és világszerte viszik jó hírünket, bizonyítja, 

hogy a két totalitárius és diktatórikus eszme kegyetlenségeit bemutató, a nyilasok és a kommunisták áldozatainak emléket állító Terror Háza Múzeum méltán az ország egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb múzeuma.”

Ezt is ajánljuk a témában

Tom Hanks (j) és Baranyi Márton kommunikációs igazgató (b) a Terror Házában (Kép: Terror Háza)
Ashton Kutcher a Terror Háza vendégkönyvébe ír (Kép: Terror Háza)
Patrick Duffy és felesége a Terror Háza előtt (Kép: Terror Háza)

***

Nyitókép: Terror Háza Múzeum

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. november 10. 13:35
Lucy Liu.... IMÁDOM AZT A NŐT!
Guy_Verhofstadt
2023. szeptember 30. 19:37
Aszongya a szoponc túlélő: “Harminc év alattiak hány % a tudja, ki ő ?” Korda is csak véletlenül lép fel a szigeten. Nyilván buksika. 🤣🤣🤣
sentimental
2023. szeptember 30. 14:07
Na ezért tart itt ez az ország...
sentimental
2023. szeptember 30. 14:07
Tudomásom szerint a vén lippé dékás. akkor most fideszes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!