Kovács Zoltán a Disznókőtől a Royal Tokaji élére igazol

2017. január 13. 11:05

Az eddig a Disznókő főborászaként, termelési vezetőjeként dolgozó Kovács Zoltán a Royal Tokajit vezeti januártól. Utódja a Disznókőnél az eddig a Sauska Tokajnál borászkodó Filep Gergő lesz.

2017. január 13. 11:05

A több mint tíz éven át a Disznókő termelési vezetői teendőit ellátó, még a birtok 2016-os szüretét is levezénylő Kovács Zoltán lesz a mádi központtal működő Royal Tokaji új vezérigazgatója, derül ki a tokaji borvidék hétköznapjairól angolul rendszeresen beszámoló Tokaj Today oldalról. Kovács Zoltán utódja a Disznókőnél Filep Gergő lesz, aki 2014 és 2016 között a Sauska Tokajnál volt a főborász jobbkeze.

Az új Royal Tokaji-vezető a Mandiner.bor telefonos érdeklődésére elmondta, két hét munkát követően még nem jött el az ideje annak, hogy nyilatkozzon.

Fotó: Bukovics Martin. A kép 2016 nyarán készült Oestrich-Winkelben. Kovács Zoltán itt éppen egy német borászat nemrég telepített furmintültetvényét tanulmányozza.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!