Jemisin és Valente Mass Effect-könyveket fognak írni

2016. december 07. 06:29

Hamarosan érkezik a Mass Effect: Andromeda nevű játék, ehhez pedig szokás szerint készülnek majd franchise-könyvek is. Ez eddig nem lenne nagy hír, de a szerzők listája annál érdekesebb: az idei Hugo-díjas, N. K. Jemisin, illetve Catherynne M. Valente is vállalt egyet-egyet a jövőre megjelenő könyvekből.

2016. december 07. 06:29

Az idei Hugo-díjas szerző, N. K. Jemisin, illetve a több díjra is jelölt Catherynne M. Valente is beszáll jövőre a logós könyvek írásába: a Mass Effect: Andromeda nevű sci-fi játék mellé kiadott könyvtrilógiából fognak jegyezni egy-egy könyvet a Titan Books gondozásában.

Először jön a Mass Effect: Nexus Uprising, ezt Jason M. Hough és K.C. Alexander jegyzi majd 2017 tavaszán, aztán a Mass Effect: Annihilation Catherynne M. Valentétől, végül a Mass Effect: Initiation N. K. Jemisintől.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!