Sorozat lesz Ben H. Winters Az utolsó rendőr-trilógiájából

2016. szeptember 20. 13:26

Az NBC vásárolta meg Ben H. Winters pre-apokaliptikus krimijeinek jogait, a produceri teendőket Preachert is jegyző Neal Moritz fogja ellátni. A trilógia harmadik darabja éppen a héten jelenik meg egyébként magyarul az Agave Könyvek gondozásában. Winters egy másik, idei könyvéből is sorozat lesz – ez jövőre jelenik majd meg magyarul.

2016. szeptember 20. 13:26

Az NBC csinál sorozatot Ben H. Winters Az utolsó nyomozó-trilógiájából, és Preachert is jegyző Neal Moritz lesz a producer – írta közleményében a szerzőt itthon gondozó Agave Könyvek a Deadline tudósítása alapján. A trilógia harmadik darabja csütörtökön jelenik meg magyarul Az igazság határán címmel. A sorozat középső kötetéről itt írtunk.

Winters Edgar- és Philip K. Dick-díjas trilógiájában egy pusztító aszteroida tart a Föld felé. A regények a becsapódás előtti fél évet dolgozzák fel Hank Palace, egy fiatal nyomozó szemszögéből, aki a világvége előtt sem adja fel a hivatását, és különböző gyilkossági ügyeket old meg, miközben fontos morális kérdésekre keres választ - a kiadó közleménye szerint e plusz dimenziónak köszönhetően arattak a könyvek viharos kritikai sikert az elmúlt években.

A kiadó arról is beszámolt, hogy a Legendary leopciózta Winters idei alternatív törtélemi regényét, az Underground Airlinest is, aminek a Fargo című sorozat mögött álló Warren Littlefield lesz a producere. A regényt az Agave Könyvek jövőre tervezi kiadni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!