Portréfilm készült Szepsy Istvánról

2016. augusztus 22. 16:50

Tallián Hedvig és Tóth Gábor hat éven keresztül forgatták A szeretet mint tőke címre keresztelt, Szepsy István mádi borászról készült portréfilmet. Az alkotást a Duna TV fogja majd bemutatni, ám lesz egy kisebb premier szeptember 3-án Mádon, amire már lehet regisztrálni.

2016. augusztus 22. 16:50

A hat éven át forgatott, 50 perces dokumentumfilm arra tesz kísérletet, hogy bemutassa Szepsy Istvánt, Mád, Tokaj-Hegyalja és egyben hazánk leghíresebb borászát a szélesebb hazai közönségnek, a filmben megszólaló számos szereplő segítségével. A Szeretet, mint tőke című filmet a Duna Televízió fogja műsorra tűzni, a tervek szerint idén ősszel.

Ezt azonban megelőzi egy mádi minipremier a Mádi Furmint Ünnepen: a szeptember 3-i, szombati vetítésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a [email protected] címen lehet. A szervezők az első 100 jelentkező regisztrációját tudják elfogadni. A Mandiner.bor a filmről addig még fog egy-kétszer írni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!