Farmerlány, szuperhősjelmezben

2016. augusztus 16. 14:46

Ki fogsz röhögni, de régi álmom volt, hogy olyan karaktert alakíthassak, mint a Supergirl. Nagyon sokat kellet dolgoznom érte, hogy végül az enyém legyen a szerep, a válogatás három hónapon keresztül zajlott. Interjú.

2016. augusztus 16. 14:46
Melissa Benoist

Miért vállaltál el egy ennyire ikonikus szerepet?

Tudtam, hogy nagy kihívást és sok felelősséget fog jelenteni, de én szeretem a kihívásokat. Ki fogsz röhögni, de régi álmom volt, hogy olyan karaktert alakíthassak, mint a Supergirl. Nagyon sokat kellet dolgoznom érte, hogy végül az enyém legyen a szerep, a válogatás három hónapon keresztül zajlott. Pedig annak idején a Glee-re is elég alaposan felkészültem, és ott is több körös volt a szereposztás, de ez annál is hosszabb volt, ha jól emlékszem, 2014 októberében kezdtük, és 2015 februárjában tudtam meg, hogy engem választottak. Kamerapróbák, meghallgatások, sok munkám volt benne.

Mi az, ami leginkább izgat a karakterben?

Leginkább azt szeretem Karában, hogy még mindig nem nőtt fel. Én ezt az egészet a nagykorúvá válás egyfajta parafrázisaként fogom fel. Imádom, amikor rátalál a saját erejére, és amikor megtanul bánni is vele. Azokat a részeket szeretem a leginkább játszani, amikor nem érez félelmet.

Hülye kérdés lesz, de mennyi van Supergirlből benned?

Próbálok vagány lenni, mert ő nagyon is az. Erős, határozott nő, miközben én nem szeretem az erőszakot, és a mindennapi életben kifejezetten békeszerető vagyok. Olyan családban nőttem fel, ahol a nők voltak túlsúlyban, és ha ott elvesztetted a fejed, akkor abból komoly ügy lett, még ha csak egy pofonról is volt szó. Éppen ezért ez a mindenkit kiosztó szuperhős szerep nagyon új nekem. Egyelőre még csak ismerkedünk, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!