Így trükközték össze a fattyak csatáját

2016. június 30. 11:45

Volt némi utómunka a Trónok harca kilencedik részének nagy csatájával.

2016. június 30. 11:45

Az nem is egy igazi ló? A mindenit.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2016. július 24. 14:35
a trónok harca mióta sci-fi? különben kellő hozzáértéssel akár egy mai átlagos otthoni számítógéppel is hatásos cgi effektes filmeket csinálhat bárki... megismételve a mondat elejét, természetesen kellő hozzáértéssel. https://www.youtube.com/watch?v=CVPcT0dJmoY
avmanster
2016. július 24. 14:35
milyen "korabel csata"?! a poszt-Targaryen korszakra gondolsz? ez ugyebár nem megtörtént történelmet feldolgozó sorozat. bár volt olyan is az HBO gyártásában. ami a csatát illeti, persze látványos. a nyílzáporral saját katonáit is tizedelő gonosz hadvezér egyértelműen Rettenthetetlen koppintás. a pajzsos lándzsás zárt harci alakzat, római és nem középkori harcmodor. az ellenséget hátba támadó lovasroham pedig Gladiátor koppintás. azt mondják egy jó író és természetesen egy jó filmes kreatívan tud lopni. :) szóval azért maradjunk csak a földön. ezekkel együtt is a Trónok harca egy jó sorozat.
abraxas
2016. július 01. 11:16
Szerintem egy elégséges-közepes csatajelenet volt, egy elégséges-közepes évad részeként.
Pintér Bence
2016. július 01. 10:12
A parancsnokok egynémely döntését én is megkérdőjeleztem volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!