Tokaji borászatot vehetett Mészáros Lőrinc

2016. május 26. 22:33

Mészáros Lőrincé lehet a tokaji Dereszla Pincészet a hvg.hu értesülései szerint. Az üzletet azonban Kalocsai László birtokigazgató-résztulajdonos és a cég másik tulajdonosa még nem erősítette meg.

2016. május 26. 22:33

Megvásárolhatta a Dereszla Pincészetet Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester – értesült több forrásból a hvg.hu. Mindezt a lap szerint már a dolgozókkal is közölték, akiktől titoktartást kértek, ám az mégis kiszivárgott.

A portál megkereste Kalocsai Lászlót, a bodrogkeresztúri Dereszla Pincészet birtokigazgatóját valamint résztulajdonosát is az ügyben, aki azonban végül csak annyit közölt: „nem tudom megerősíteni még a hírt”. A Dereszla Kft. másik tulajdonosát, a francia Sopalia Compagnie Financiere Holding SA-t viszont el sem tudta érni a lap.

A hvg.hu további részleteket nem tudott meg az üzletről, többek között azt sem, hogy Mészáros megvette-e az egész cégcsoportot vagy csupán többségi tulajdont szerzett benne.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 26. 10:14
Mi az apja faszát loptak? Francia kézből magyar kézbe került ez fáj magának fatökű?
gudmen
2017. január 30. 00:21
"Csak a tábla maradt a 800 milliós támogatásból. Hihetetlen, de lehet, hogy Magyarországon elloptak egy egész vasúti átrakó állomást. A másik lehetőség, hogy nem is volt soha átrakó, csak az erre felvett 837 millió forint EU-s támogatást lopták el. Az illetékes minisztériumnak jelezték a problémát, de senki nem vette a fáradságot, hogy kimenjen ellenőrizni a helyszínre, csak kifizették a pénzt."
gudmen
2017. január 30. 00:21
"Csak a tábla maradt a 800 milliós támogatásból. Hihetetlen, de lehet, hogy Magyarországon elloptak egy egész vasúti átrakó állomást. A másik lehetőség, hogy nem is volt soha átrakó, csak az erre felvett 837 millió forint EU-s támogatást lopták el. Az illetékes minisztériumnak jelezték a problémát, de senki nem vette a fáradságot, hogy kimenjen ellenőrizni a helyszínre, csak kifizették a pénzt." http://24.hu/belfold/2016/05/26/csak-a-tabla-maradt-a-800-millios-tamogatasbol/
2016. december 08. 14:56
Zolikám, egyem azt a tündér pofikádat! Nem is mondtad, hogy a kutyaharapás-biztos fajtából való vagy, és tudod miért? Mert Te olyan setét vagy, Fiam, hogy nem csak éjjel, de még világos nappal is a kutya melléd harapna, ráadásuk a kutyákat sem kell beoltani a megnemharapódásod után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!