Sorozathírek: Joel Kinnaman lesz a Valós halál főszereplője

2016. május 13. 11:55

Elkaszálták az Agent Cartert, a Supergirl költözik, van pár kép a DC szuperhősös irodai komédiájából, és az is kiderült, hogy a Gyilkosságból ismert Joel Kinnaman fogja alakítani a Richard Morgan Valós halál című regényéből készült sorozat főszereplőjét, Takeshi Kovacsot. Sorozathíreket mondunk.

2016. május 13. 11:55

Joel Kinnaman (Gyilkosság, Robotzsaru, Suicide Squad) fogja alakítani a Richard Morgan Valós halál (Altered Carbon) című cyberpunk regényéből készülő sorozat főszereplőjét, Takeshi Kovacsot – írja a Deadline. Az itthon az Agave Könyvek által gondozott, nemrég újrakiadott könyvből a Netflix készít adaptációt, az első részt a portál szerint Miguel Sapochnik rendezi. A könyvnek egyébként van két folytatása is, tehát nem lesz híján az alapanyagnak a Netflix, ha további évadokat is terveznek.

Ez pedig a sztori: a huszonötödik században az emberek tudatukat egy erre kialakított tárolóban tartják, így akinek van elég pénze, tulajdonképpen halhatatlan, és olyan gyakran cserélgeti a testét, ahogy akarja. A Harlan Világáról származó Takeshi Kovacs ugyan nem gazdag, de Küldöttek speciális alakulatában volt már szerencséje néhány testhez. Laurens Bancroft, az egyik gyakorlatilag halhatatlan milliárdos ugyanis öngyilkos lett, megsemmisítve tudattokját is – persze a biztonsági mentésnek hála felélesztették, így viszont semmire nem emlékszik az egészből. Kovacsot kéri fel a furcsa ügy felgöngyölítésére a Földön.

Elköltözik a Supergirl, elkaszálták az Agent Cartert, jön a Powerless

A mérsékelten sikeres első évad után csatornát vált a Supergirl: megvágott költségvetéssel a CBS-ről a CW-re költözik a DC sorozata. Így valóra válhat Pintér Máté sorozatokkal foglalkozó újságírónk követelése, a közös sorozatos DC-univerzum: a CW-n fut ugyanis a Flash, az Arrow és a Legends of Tomorrow is.

A Marvel-istálló sorozatai közül pedig két évad után kaszát kapott az Agent Carter az ABC-től. A sorozat ugyan sikeres volt a kritikusoknál, de a nézőknél kevésbé – már igazából az is meglepetés volt, hogy kapott második évadot, amiért egyébként mi sem kifejezetten rajongtunk. Az is kétséges, hogy jön-e a Marvel's Most Wanted, ami A S.H.I.E.L.D. ügynökei spinoffja lenne, de az ABC visszadobta a dolgot. A két karakter viszont már lelépett az anyasorozatból: nem tudni, visszatérnek-e.

Egyelőre elég szórakoztatónak ígérkezik a DC egyik új projektje, a Powerless, amiben többek között Vanessa Hudgens (High School Musical), Danny Pudi (Balfékek) és Alan Tudyk (Firefly) szerepelnek. Ez tulajdonképpen egy DC-univerzumban játszódó irodai komédia, ahol kiderül, milyen egy normális ember élete a szuperhősök világában. Hudgens egy biztosítási ügynökség alkalmazottja, aki kifejezetten a szuperhősök által okozott károkra specializálódik. Itt van pár kép az Entertainment Weekly jóvoltából.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!