Közös reptéri promócióba kezdett a Vida és a Vylyan pincészet

2016. május 11. 11:32

Szekszárd és Villány a felhők alatt és fölött is: a Vida Családi Borbirtok és a Vylyan Pincészet összefogott, hogy közös erővel promotálják a budapesti repülőtéren a pannon vörösborokat.

2016. május 11. 11:32

Májusban újra a reptérre költözik a szekszárdi és a villányi borvidék egy-egy pincészete. A Vida Családi Borbirtok és a Vylyan Szőlőbirtok egy hónapon keresztül együtt promotálja borait a ferihegyi kettes terminálon. A Budapest Airport és a Heinemann Duty Free csapata idén is a magyar bor ügye mellé áll a déli vörösek népszerűsítésére: a pincészetek két-két borát kínálják az utasoknak a Heinemann Duty Free üzletben, a játékos kedvűeket pedig nyereménnyel járó bor-puzzle is várja a SkyCourtban.

Mint azt Vida Pétertől a Mandiner.bor megtudta, Az év bortermelője 2011, valamint Az év Pincészete 2008 díjakon és a vörösboros profilon felül a két pincészetet a jó barátság is összefűzi. „Örülünk annak, hogy e hónapot így szimbolikusan újra együtt töltjük, s nem utolsó sorban reméljük, a látogatók a borélményeket felviszik a felhők fölé is, s hírüket viszik a pannon vörösboroknak szerte a világban!” – fogalmazott a szekszárdi borász.

Ez pedig a két pincészet közös akciójának kreatívja:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!