Hangulatjelentés a Bocuse d'Or Europe-ról

2016. május 11. 12:09

Fergeteges hangulatban telik a Bocuse d'Or Europe szerdai döntője a Hungexpón. A versenyen húsz ország séfjei mérik össze tudásukat.

2016. május 11. 12:09

A Bocuse d’Or több mint két évtizedes múltjával először Európában, majd az egész világon meghonosította azt a fajta versenyzést, ahol az indulók a világ legnagyszerűbb séf-zsűrije előtt készítik el adott időre a munkát. Az „élő” verseny középpontjában persze a kóstolás áll. A szervezet idei budapesti döntője nagyszerű hangulatban telik. A keddi tíz csapat után szerdán is tíz ország séfjei – köztük Széll Tamás vezetésével a magyarok – mérik össze a tudásukat a Hungexpón. 

Csapody Balázs, a Kistücsök étterem tulajdonosa, egyben a Magyar Bocuse d'Or Akadémia egyik elnökségi tagja elmondta: azt szeretnék, ha Széll Tamás bejutna a 2017-es lyoni világdöntőbe és az első nyolc hely valamelyikén végezne. Ez ugyanis azt jelentené, hogy előrébb léptek, hiszen korábban a legjobb magyar helyezés a kilencedik volt.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2017. március 27. 23:44
Köszönöm a tippet! Már végig is legeltem a gyönyörű fotókkal tűzdelt esemény mindkét napját.
anegy_
2017. január 28. 16:53
Kedves Mandi. Elég silány videóval jöttetek!
finalpoint
2016. május 11. 22:29
Az indexen van egy egész jó videó az előkészületekről. És talán még ma lehozza a mandiner is, hogy Széll Tamás megnyerte az Európa döntőt! Hatalmas gratula neki!
Tüke66
2016. május 11. 22:29
Ahogy egyre könnyebbek lettek a kamerák, úgy látni egyre szarabb operatőri munkákat. Az okostelefonokkal készített videófelvételek meg már szinte siralmasak. Nekem egy régi-régi fotós szaki azt mondta: úgy készíts felvételeket, ahogy azt az emberi szem képes látni. És a gumioptika közelítési és távolítási képességével sem illik visszaélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!