Asimov, Lem, Clarke: komoly akciók a Szukitsnál

2015. november 16. 08:41

40, 50, 60 és 80 százalékos kedvezményekkel érhető el egy sor klasszikus science-fiction regény a Szukits kiadó kínálatából. Isaac Asimov, Frank Herbert, William Gibson, Arthur C. Clarke, H.P. Lovecraft, Anne Rice és egy csomó Alien- és Terminator-könyv egyenesen a karácsonyfa alá.

2015. november 16. 08:41

Raktárkisöprést hirdetett a Szukits kiadó: most kell bevásárolni, ha valakinek a teljes magyarul megjelent Asimov-életművet szeretnénk megvásárolni a karácsonyfa alá. A kiadó kínálatából többek között Isaac Asimov, Frank Herbert, William Gibson, Arthur C. Clarke és H.P. Lovecraft gyűjteményes és önálló könyvei érhetőek el 50, 60, de akár 80 százalékos kedvezménnyel is.

Pont múlt héten szemléztük John Scalzi írását, amelyben arról értekezett, hogy nem feltétlenül baj, ha a fiatalok nem olvasnak klasszikus sci-fit: szerinte ez egy normális dolog. Azt írta, hogy az általa is imádott klasszikusok kortárs szerzőktől foglalnák csak a helyet a könyvesboltokban, miközben elég lenne őket minőségi ekönyv-formátumban feltenni az internetre, lehetőleg ingyen. Ez most print, és féláron, de legalább olyan jó, ha nem jobb ötlet, mint Scalzié.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!