NØ: Skandináv Női Fesztivál lesz Budapesten

2015. október 19. 14:02

A Skandináv Ház november elején nagyszabású fesztivált szervez, amely a női egyenjogúság és a választójog mellett tágabb értelemben véve is a nők körül forog: elsősorban a mai, 21. századi nőkkel, női sorsokkal foglalkozik.

2015. október 19. 14:02

A Skandináv Ház november 6. és 9. között nagyszabású fesztivált szervez, melynek középpontjában a nő áll. A NØ – Skandináv Női Fesztivál apropóját az adta, hogy a dán nők 100 éve kaptak szavazati jogot. A fesztivál nemcsak a női egyenjogúság és a választójog, hanem tágabb értelemben véve is a nők körül forog: elsősorban a mai, 21. századi nőkkel, női sorsokkal foglalkozik, némi történelmi kitekintéssel.

 
A sokszínű program skandináv vendégelőadók előadásait, filmvetítéseket, író-olvasó találkozókat, felolvasó színházat, skandináv kvízt, gasztro programot, divatbemutatót, kerekasztal-beszélgetéseket, skandináv bulit skandináv női DJ-vel, esszé- és fotópályázatot, kiállításokat és skandináv könyvvásárt foglal magában. A programok – A nimfomániás I., II. rendezői változatának vetítésén kívül – ingyenesen látogathatóak. A filmvetítésre és beszélgetésre elővételes jegyek a Skandináv Házban válthatóak. A részletes programot itt lehet elolvasni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!