Ilyen felállásban feszülhetnek egymásnak a Marvel hősei

2015. augusztus 27. 22:14

Kikerült az internetre pár állítólagos vázlat a legújabb Amerika Kapitány-film karaktereiről, amely alapján feltételezhető, ki melyik oldalon száll be a film címében is jelzett polgárháborúba. Regisztrálni kéne a szuperhősöket, de ez nem mindenkinek tetszik. Ki van mellette? Ki van ellene?

2015. augusztus 27. 22:14

Mr Sunday Movies vlogger állítása szerint rátette a kezét két vázlatra, amiből kiderül, hogy hogyan fog összeállni a két szuperhős-csapat, amely egymásnak feszül a harmadik Amerika Kapitány-filmben – írja a Tor.com. A történet szerint az elmúlt évek eseményeinek folyományaként felmerül az igény, hogy regisztráltatni kéne a szuperhősöket (és persze a szupergonoszokat). A erv azonban nem mindenkinek tetszik, így a Bosszúállók klasszikus csapatának tagjai is szembekerülnek egymással.

Rengeteg karakterről tudjuk, hogy szerepel a filmben: az önálló filmekkel rendelkező hősök mellett például itt tűnik fel először a Sonytól „kölcsönkapott” Peter Parker, azaz Pókember, de szerepelni fognak az Ultron korában feltűnt karakterek is, mint Vízió vagy Skarlát Boszorkány. Az mindenesetre biztos, hogy bárki is tűnik fel a filmben, döntenie kell: a regisztrációt támogató Vasembert, vagy a regisztrációellenes Amerika Kapitányt támogatja-e.

A következő képekről még nem állíthatjuk biztosan, hogy eredetiek:

1. A Vasember-csapat (regisztrációpártiak)

Balról jobbra: Hadigép (War Machine); Fekete Özvegy (Black Widow) Vasember (Iron Man); Fekete Párduc (Black Panther); és Vízió (Vision). 

2. Az Kapitány-csapat (regisztrációellenesek)

Balról jobbra: Sólyomszem (Hawkeye); Hangya (Ant-Man – Sólyomszem vállán); Sharon Carter; Amerika Kapitány (Captain America); Falcon (Sólyom); és a Tél Katonája (Winter Soldier).

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!