Áts Károly: A Tokaj Kereskedőház megújulása hosszú folyamat

2015. július 14. 09:35

Folyamatosan ellenőrzött szőlő, megújult erjesztőtér, új palackozócsarnok: a TV2 a hétfő esti Tényekben bemutatta, hogyan újul meg az állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház. Áts Károly, a cég főborásza elmondta: a minőségi megújulás nem tud egyik percről a másikra megvalósulni, ez egy hosszú folyamat, amin végig kell menni. Most a szőlő-alapanyag két éve elkezdett minőségi javításánál tartanak.

2015. július 14. 09:35

A hvg.hu-n a TV2 Tények adásával nagyjából egyidőben megjelent cikk szerint nincs gazdasági vészhelyzet az állami tulajdonú borászatnál, az állam vélhetően továbbra is finanszírozni fogja a Tokaj Kereskedőházat, írta a lap a VS-en megjelent, és a Mandiner.bor által átvett információkat kiegészítendő. Legfeljebb finomhangolásokat ír majd elő az MNV az eddigiekhez képest, írja cikkében Szabó M. István, megjegyezve, hogy az állami vagyonkezelő már elfogadta a borászat középtávú üzleti tervét.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!