Hogyan lesz világsiker a magyar bor? Most megtudjuk

2015. március 05. 09:47

Nyitás a nagyvilágra: ez most a fő témája a Borjog és bormarketing konferenciának, ahol a legismertebb magyar borászok, borszakértők, minisztériumi tisztviselők és marketingszakemberek beszélik meg, mit, hogyan, merre, meddig, mivel. A Mandiner percről percre tudósít.

2015. március 05. 09:47

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2015. március 06. 18:57
Vicc ez a Mandiner Bor Blog! Egy napot eljópofiznak Rókusfalvy belterjes konferenciáján (Hogyan lesz világsiker a magyar bor? Na hogyan?) Ilyenről meg be se számolnak: http://www.teol.hu/tolna/kozelet/szenzacios-siker-magyar-vorosbor-lett-a-legjobb-parizsban-599799
talán
2015. március 05. 20:37
A magyar bor először Magyarországon szerezze meg az elismertséget az olcsón adott rongy import sörökkel szemben. Nem a sör ellen vagyok, csak az a szemét ellen amelyiket 100 forint körül ad palackonként az üzletek többsége. Főként a multik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!