Szülei falujában is keresték ByeAlexet

2013. március 05. 08:52

A Story Magazin sérelmezte, hogy a döntő utáni napon nem lehetett elérni A Dal győztesét. ByeAlex elmondta, aznap a bazilikában volt.

2013. március 05. 08:52

A Story magazin munkatársai még szülei falujában is keresték ByeAlexet A Dal döntője utáni napon, aki viszont sajtótájékoztatóján elmondta: „nem volt szó arról, hogy aki a versenyt megnyeri, annak kötelessége rögtön rendelkezésre állnia a sajtónak”. Alex menedzsere úgy vélte, aki a döntő előtt nem foglalkozott Alexszel, az utána se tegye, az énekes pedig kijelentette: számára a sajtóval ellentétben a hétvége létező fogalom, vasárnap pedig bazilikában volt, „mert ott sütött szépen a nap, és gondolkodtam egy picit”.

ByeAlex kijelentette: „talán picit meg is érdemlem, hogy oltsanak”, hiszen ilyen hirtelen megnyert egy versenyt úgy, hogy előtte ismeretlen volt a nagyközönség előtt. Az énekes hozzátette: idővel majd megismerik, és meg fognak győződni arról, hogy ő jóindulatú és „tökre nem árt senkinek”.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. augusztus 13. 20:14
Kit érdekel a Cink és a mocsok gagyi média!
fidesz original
2013. március 05. 18:28
Ez igzi hungarogáz!
neeskens
2013. március 05. 18:04
Nekem meg szimpi ez a gyerek. Nem írt alá szerződést, hogy bármikor zargathassa a bulvármédia. Ha vasárnap pihen, meg templomba megy nagyon helyesen teszi.
dadóka
2013. március 05. 17:33
Gratulálok az énekesnek. Végre egy normális fiatalember. A média és a celebek pedig szembesülhettek, hogy kevesek. A közönséget pedig tudjuk, hogy nem lehet leváltani. Hajrá Alex!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!