Hétvégén ismét találkoznak a Kárpát-medence borászai

2012. május 28. 12:42

Idén is megrendezik, immáron hetedszer a Kárpát-medencei borászok találkozóját. Június 1-2-án a budafoki Rozáriumban lehet végigkóstolni jó kéttucatnyi borász kínálatát. A Mandiner.bor a Duna TV tavalyi rendezvényről készült videóját ajánlja.

2012. május 28. 12:42

Budafokon jópár, a hazai élvonalhoz tartozó borász látogat el. Tokaj-Hegyaljáról Demeter Zoltán, az AZ Nektár pince, Lenkey Géza. Villányból Gere Tamás és Zsolt, Tiffán Ede és Zsolt, valamint Wunderlich Lojzi. Szekszárdról a Ferenczi szőlőbirtok, Dúzsi Tamás és a Takler pince, Egerből Simon József, a Balaton környékéről Légli Ottó, a Laposa pince, Garamvári Vencel és a Papp pince, a határon túlról pedig Maurer Oszkár, Rozsmán István, Bott Frigyes és Balla Géza hozzák el boraikat.

A Kárpát-medence borászok hetedik találkozóján többek közt fellép Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Napra zenekar is. A napijegy 1700 forint, mely a kóstolópohár árát is tartalmazza és a helyszínen lehet megvásárolni. A kóstolás 100 forintos címletű kóstolójegyekkel történik, melyek az információs standoknál kaphatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!