Hopkins = Hitchcock

2012. április 19. 09:52

Sacha Gervasi filmjében Anthony Hopkins alakítja a suspense mesterét, de szerepet kap még Helen Mirren, Scarlett Johansson, James D'Arcy, Jessica Biel, Toni Collette és még sokan mások is. A forgatás már elkezdődött.

2012. április 19. 09:52

Anthony Hopkins alakítja a suspense mesterét az Alfred Hitchcock and the Making of Psycho könyvön alapuló filmben. Sacha Gervasi alkotása a Psycho készítéséről és Hitchkockról fog szólni, a forgatás nemrég kezdődött.

A nyitóképen teljes sminkben látható Hopkins mellett igen erős lesz a további szereposztás: Helen Mirren, Scarlett Johansson, James D'Arcy, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg, Toni Collette, Michael Wincott, Kurtwood Smith, Richard Portnow és Danny Huston, valamint Ralph Macchio is játszhat majd a filmben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!