Stallone kinyírja Rambót

2012. március 09. 13:01

Sylvester Stallone leforgatja a saga 5. részét, azonban a minap egy interjúban azt is elmondta: ez lesz az utolsó Rambo-film, mivel a végén hősünk meghal.

2012. március 09. 13:01

Sylvester Stallone már 2009-ben is tervezte a Rambo 5-öt, amiben a vietnami veterán az USA és Mexikó határvidékén akciózik majd. Az Origo Filmklub azonban azt írja; a színész-rendező egy interjúban megerősítette a minap, hogy valóban ez a terv, de ez lesz az utolsó Rambo-film, mert a végén hősünk meghal.

Sly beszélt egy másik tervéről is: szeretné remake-elni a spanyol Enrique Urbizu tavalyi, No habrá paz para los malvados (No Rest for the Wicked) című filmjét, melyben egy bekattant nyomozót alakítana, aki megöl három embert, aztán likvidálni akarja az egyetlen szemtanút is. A spanyol alkotás az idei Goya-díjkiosztón többek közt a legjobb film és rendezés díját is megkapta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!