Schwarzenegger és Stallone együtt folytatja

2012. március 07. 10:30

A The Tomb című sittes filmben újra együtt verekszik a két nyugdíjas izomhegy: „Mindkettőnket bevarrnak a világ legbiztonságosabbnak hitt börtönébe, ami egy hatalmas hajó az óceán közepén, ahonnan lehetetlen megszökni. De természetesen nekünk sikerülni fog” – spoilerezett kedvenc volt kaliforniai kormányzónk Ohióban.

2012. március 07. 10:30

Arnold Schwarzenegger az ohiói Columbusban megrendezett Arnold testépítőfesztiválon sztorizott a közös munkáról a Sylvester Stallonével az Expendables 2-ben. A volt kaliforniai kormányzó azt is kifejtette, mennyire örül, hogy újra együtt verekedhetnek a The Tomb című sittes filmben: „Szörnyű időszakot éltem át, miután otthagytam a kormányzói széket, ezért amikor Stallone forgatni hívott az Expendables 2-re, azonnal repültem Bulgáriába, hogy néhány napot együtt dolgozhassunk” – mesélte.

„Fantasztikus volt! Minden 30 és 100 év közötti akcióhős ott volt, Van Damme-tól Dolph Lundgrenen át Stallonéig és Chuck Norrisig, akikkel nagyszerű volt együtt dolgozni, mivel ők nem csak iszonyatosan vicces fiúk, de a legprofibbak abban, amit csinálnak. Az Expendables után a Last Stand forgatására mentem, ezt Új-Mexikóban vettük fel októbertől decemberig. Ez is jó tapasztalat volt. A film talán jövő ilyenkorra kerülhet a mozikba. Most épp vágják és a speciális effektjein dolgoznak” – avatott be a részletekbe Schwarzenegger, aki a The Tomb című börtönmoziban újra Stallonéval dolgozik együtt: „Mindkettőnket bevarrnak a világ legbiztonságosabbnak hitt börtönébe, ami egy hatalmas hajó az óceán közepén, ahonnan lehetetlen megszökni. De természetesen nekünk sikerülni fog. Ha a Tombbal végzünk, a Bandito Brotherszel, azaz Mike McCoy-jal és Scott Waugh-gal forgatom le a The Unknown Soldiert. Ők csinálták az Act of Valort is, amit 4 millió dollárból hoztak össze, de olyan, mintha 100 milliót költöttek volna rá, mert igazi katonákkal igazi akciójeleneteket vettek fel. A film sikeres lett, ráadásul a sztorija is jó. A két rendezővel idén júniusban kezdjük el az Unknown Soldiert, remélem addig helyrejön a vállam, mert én magam akarom majd megcsinálni az akciójeleneteket” – spoilerezett az akciósztár.

A Last Standben Schwarzenegger Ray Owens seriffet alakítja majd, aki az elhagyott mexikói határvidék egyetlen veterán igazságosztója, és pechjére egy tapasztalatlan rendőri gárdával kell megakadályoznia egy rettegett drogkartell vezérének szökését. A 2013-ra ígért Unknown Soldierben egy korrupt fegyvermágnás ellen indít egyszemélyes irtóhadjáratot Schwarzi, aki állítólag egy géppuskás angyalt alakít majd a filmben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!