Utoljára volt Batman Bale

2011. november 29. 10:07

Christian Bale végleg leteszi a denevérruhát: A sötét lovag – Felemelkedés lesz az utolsó Batman-film, melyet Christopher Nolan rendezővel együtt készít. A filmet 2012 júliusában mutatják be.

2011. november 29. 10:07

Christian Bale A sötét lovag – Felemelkedés című legújabb Batman-filmről az Empire magazinnak elmondta: „Pár napja befejeztem a forgatást. Ez volt az utolsó alkalom, hogy levettem a Batman-maszkot. A trilógia ezzel a résszel véget ér, Nolan és én befejeztük”. Az Oscar-díjas színész Christopher Nolan (Mementó, Tökéletes trükk, Eredet) rendezővel együtt elhagyja Gotham városát – írja az Index.

Bale és Nolan 2005 óta dolgozik együtt a Batman-filmek régi dicsőségének visszaállításán. A Batman: Kezdődik 372, 7 millió dollárt hozott, míg a Sötét Lovag egymilliárdot. A sorozat legújabb része 8 évvel A sötét lovag után játszódik és Bale mellett feltűnik benne Anne Hathaway Macskanő, Tom Hardy Bane és Joseph Gordon-Levitt a rendőr John Blake szerepében.

A Batmant alakító színész partnereiről elmondta: „Anne Hathaway csodálatos munkát végzett. Neki volt a legnehezebb dolga mindannyiunk közül, hiszen a Macskanő szerepét korábban már körülhatárolták az emberek. Tom is zseniális színész. Bár Bane korábban is feltűnt a Batman filmekben, az én szememben Tom Hardy hozta létre először a karaktert” – méltatta kollégáját. A sötét lovag – Felemelkedést jövő júliusban mutatják be.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. november 29. 13:32
Azert a legjobb alakitasa meg mindig az American psycho volt. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!