George Michael újra Budapesten

2011. szeptember 19. 10:22

Több mint négy év után visszatér hozzánk Symphonica elnevezésű nagyzenekari turnéjának keretében George Michael. A brit énekes hétfőn a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

2011. szeptember 19. 10:22

Nagy-Britannia egyik legsikeresebb énekes-dalszerzőjének aktuális koncertprogramja felöleli mintegy három évtizedes karrierjét, de más előadóktól származó kedvenc felvételei is elhangzanak. A dalokat átdolgozták és nagyzenekarra hangszerelték. George Michael turnéja augusztusban kezdődött a prágai Állami Operaházban, Budapestre Wroclawból érkezik.

Tavaly a Sony kiadta George Michael első szólólemeze, az eredetileg 1987-ben megjelent Faith újrakevert változatát. A Faith-t a poptörténet egyik legmeghatározóbb albumaként tartják nyilván: világszerte több mint 20 millió fogyott belőle, a lemezről hat dal is a toplisták első helyezettje lett, köztük a Father Figure, a One More Try, a Faith, a Kissing A Fool és az I Want Your Sex. George Michael két Grammy-díjat kapott a Faith-ért, azóta pedig még négy sikeres stúdióalbumot készített (1990: Listen Without Prejudice Vol. 1, 1996: Older, 1999: Songs from the Last Century, 2004: Patience), napjainkra pedig több mint 100 milliós lemezeladással büszkélkedhet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!