Chuck Norris és Travolta a The Expendables 2-ben

2011. augusztus 02. 09:07

Simon West, a Con Air - A fegyencjárat és a Lara Croft: Tomb Raider rendezője már Szófiában méri fel a terepet. A The Expandables - A feláldozhatók 2 forgatása szeptemberben kezdődik, a régi csapathoz csatlakozott John Travolta, Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme.

2011. augusztus 02. 09:07

A bolgár nemzeti hírügynökség, a Novinite interjút készített a bolgár NU Boyana filmstúdió elnök-vezérigazgatójával, David Varoddal. A szakember elmondta, a tervek szerint Sylvester Stallone is Bulgáriában készítheti el új filmjét, a The Expendables - A feláldozhatók folytatását.

Varod elárulta, hogy az akciófilm forgatása szeptember második hetében kezdődik. A régi csapatból visszatér Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Mickey Rourke és Bruce Willis, valamint csatlakozik John Travolta, Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme. A filmet a Simon West rendezi, aki olyan akciófilmeket készített eddig, mint a Con Air - A fegyencjárat, a Lara Croft: Tomb Raider, valamint az idei A mestergyilkos.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2011. augusztus 04. 22:08
Ez ilyen poen film, az elso resz is az volt, a 80as 90es evek akciofilmjeinek allitanak emleket egy kis humorral, onironiaval fuszerezve. Nem veletlen a szineszvalogatas sem, hiszek ok voltak az elmult 2 evtized akciosztarjai, igy illo ha szerepnek benne. Schwarzi mar az elso reszben is volt, 2 percet kb, volt 3 mondata, ez ez egyaltalan nem zavarta. :)
Ultima Ratio
2011. augusztus 02. 19:29
Willis lesz a főgonosz, ez már fix. Gyanítom az újabb sztárok Schwarzi csapatának tagjai lesznek, akikkel Stallone és társai rivalizálnak, majd a végén összefognak.
buckafej
2011. augusztus 02. 12:39
Kiváncsi vagyok a forgatókönyvre. Nem tudom, hogy lehet teret adni ennyi sztárnak, úgy, hogy ne csak néhány percre villanjanak fel, pl. egy párbeszéd erejéig. Gondolom, ha már ott vannak, biztos szeretnének minél többet szerepelni, és minél többet megmutatni magukból. Szóval a sztorin múlik minden szerintem.
P.A.
2011. augusztus 02. 12:21
Arról volt szó, hogy lest Rock is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!