Hitlerezés miatt rúgták ki Foxot

2011. június 21. 10:28

Megan Fox azért nem szerepel a Transformers harmadik részében, mert Steven Spielberg, a film producere kirúgatta őt. Az ok: a színésznő a rendezőt, Michael Bayt Hitlerhez hasonlította.

2011. június 21. 10:28

Kiderült, miért cserélték le a harmadik Transformersben Megan Foxot. Michael Bay rendező elárulta, hogy Steven Spielberg, a mozi producere szólt rá, rúgja ki Foxot: a színésznő a brit Wonderland magazinban azt mondta Bayről, úgy viselkedik a rendezői székben, mint Adolf Hitler.

A cikk megjelenése után a mozi több készítője nyílt levélben bírálta Foxot: „Mindegyikünktől azt kérte, higgyünk a választásában, beválik Fox. Garantálta neki az egyik főszerepet a Transformersben, abban a filmben, amely örökre megváltoztatta a lány életét. Ő lett az egyik legirigyeltebb, legjobban csodált nő a világon. Híres lett. Már-már Angelina Jolie-hoz hasonlították, de közelébe sem érhet Jolie-hoz, mert utóbbi profi. Mi már csak tudjuk, hiszen Foxnál kevés unalmasabb színésszel forgattunk együtt” - írták Bay website-ján.

A Transformers forgatókönyvírója, Ehren Kruger a GQ magazinnak arról beszélt, Fox olyan volt, mint egy színésznő, aki nem akar szerepet vállalni a filmben. Bay egyébként azt állítja, őt nem sértette meg Fox a Hitler-hasonlattal.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2011. június 22. 19:13
Spielberg nem elégé öreg, hogy emlékezzen arra a csekélységre, hogy 1937.-ben Hitler volt az év embere a Time Magazin szerint (második jelölése után). Martin Sheen nemrég kapott egy rohamot, elmondta a TV sorozata (2 and 1/2men) producereit minden földi szemita átoknak, már röpült is, Ashton Kutcheré a szerep. Mel Gibson részegen vezetett, megállították, elmondta a női rendőrt minden szemita átoknak (miután megcsinálta a Passiót, egy életre fekete listás lett csak Jezus mikatt is)...a többit ki lehet találni. Most néztem Spielberg "8 miliméter"-ét, csak az nézze meg akinek nincs még elege a kliséiből....ezt már megcsinálta kalózokkal (Goonies), a mostani sztori már földönkívülivel megy. A Holywoodi szemita lobby iszonyatosan gazdag és csak a befolyásuk nagyobb a pénzüknél. Lucas, Spielbeg, Geffen, King, Weinstein, és az egész Walt Disney-facebook-Microsoft-New York Times...csak elgondolni is iszonyú. De, jó hír is van!! Az Izraeli Nemzeti Bank igazgatóját nem választják meg FMI elnöknek, mert túl öreg... Mrs. Fox túlfogja élni ezt a kis malheuret.
MakkA
2011. június 22. 15:05
Gondolom a spílberg berágott, és azt mondta, kisasszony, itten csak én lehetek Hitler. ma
Shamrock
2011. június 22. 10:53
Ven buzernyak inkabb orulne, hogy csorgathatja a nyalat egy ilyen dogos bulara. Nem csoda, hogy annyira fontos a zsirafoknak a ratyik felvonulasa vilagszerte, mivel erosen arrafele orientalodnak.
rajen
2011. június 21. 18:33
Kis buta pina, rákoppintottak az orrára, de nem baj, majd megbocsátják neki, mint Pákónak a karlendítést. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!