Van Damme az Expendables 2 gonosza

2011. május 09. 14:29

Izmosodik az Expendables csapata: a spárgázó belga is csatlakozott a folytatáshoz. A mozit ismét Stallone rendezi, a főgonosz Bruce Willis lesz.

2011. május 09. 14:29

Jean-Claude Van Damme-nak nem tetszett a bunyós szerep az Expendables első részében, ám A Dupla dinamit író-rendezője, Sheldon Lettich szerint viszont a spárgázó belga az Expendables 2-t már bevállalja - ráadásul a gonoszok oldalán. A folytatás 2012-re készülhet el az öregfiúk 274 millió dollárt kaszáló mozijához, amit ismét Stallone rendez, a forgatókönyvet pedig David Agosto és Ken Kaufman írják. A főgonosz Bruce Willis lesz.

„Felhívott, hogy lenne egy szerep az új filmjében. Mondtam neki, hogy jó, de meséljen valamit a sztoriról. Nem mondott semmit, csak azt, hogy ezzel a filmmel nagyot szakíthatunk. Kérdeztem volna karakteremről, de csak azt ismételgette, hogy lenne valami nagy verekedésem a filmben, és hogy az majd milyen jó lesz. Bocs Sly, de ha nem tudsz mit mondani a karakterem mélységeiről, akkor nem leszek benne a filmedben” - nyilatkozta anno az első részről Van Damme.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2011. május 09. 19:14
Aktin és Miozin telefonbeszélgetése a rendezés és a művészi átélés mélységeiről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!